Instagram și Whatsapp își schimbă numele. Cum vor fi denumite, de acum

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
04/08/2019, 14:25
Instagram și Whatsapp își schimbă numele. Cum vor fi denumite, de acum
Instagram și Whatsapp își schimbă denumirea. Sursa foto: observator.tv

Schimbare importantă pentru Instagram și Whatsapp. Cele două rețele de socializare, cu miliarde de utilizatori la nivel global, vor avea în scurt timp alte denumiri. Anunțul a fost făcut chiar de Mark Zuckerberg, a cărui companie deține și platforma Facebook.

Cum se vor numi Instagram și Whatsapp

Mai concret, antrepenorul american vrea ca toată lumea să știe că toate cele trei aplicații fac parte din aceeași companie, acesta fiind unul dintre cele mai importante obiective ale sale din ultimii ani. Astfel,  noile denumiri vor fi „Instagram from Facebook” și „WhatsApp from Facebook”, pentru a face foarte evident  faptul că ele sunt deținute de gigantul social media. .

Vrem să fim clari în privința produselor și serviciilor care sunt parte din Facebook”, a declarat Mark Zuckerberg, într-un interviu acordat recent, anunțând, totodată și o serie de facilități noi pentru utilizatorii marilor rețele de socializare.

Facebook deține Instagram și Whatsapp. Sursa foto: spynews.ro
Facebook deține Instagram și Whatsapp. Sursa foto: spynews.ro

Ce schimbări pregătește Zuckerberg pentru Instagram și Whatsapp

Spre exemplu, Whatsapp va avea parte cât de curând de o interfață mult mai prietenoasă atât pentru aplicația de android, cât și pentru cei care preferă sistemul de operare de tip ios. Nu toate schimbările vor fi, însă, pe placul utilizatorilor din întreaga lume, mai ales că Zuckerberg a susținut în repetate rânduri că își dorește ca reclamele să fie prezente și pe Whatsapp. Astfel, pe modelul Instagram, acestea vor apărea în cadrul Status, echivalentul Stories din Instagram. În plus, este de așteptat ca în următorii ani să fie creată o punte de legătură între toate cele trei mari rețele de socializare.

Oamenii doresc să poată alege ce serviciu folosesc pentru a comunica cu oamenii. Cu toate acestea, astăzi, dacă doriți să trimiteți mesaje pe Facebook, trebuie să utilizați Messenger, pe Instagram trebuie să utilizați Direct și pe WhatsApp trebuie să utilizați WhatsApp. Vrem să oferim oamenilor posibilitatea de a-și alege prietenii prin intermediul acestor rețele, indiferent de ce aplicație preferă.Planificăm să începeți prin a vă permite să trimiteți mesaje către persoanele dvs. de contact folosind oricare dintre serviciile noastre și apoi să extindeți această interoperabilitate și la SMS. Desigur, aceasta ar fi opțiunea de înscriere și veți putea să vă păstrați separat conturile dacă doriți”, a mai spus Mark Zuckerberg.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×