Schimb de replici inedit la Vocea României. Irina Rimes către Tudor Chirilă: “Ai rămas la mămăligă”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 21:49
Schimb de replici inedit la Vocea României. Irina Rimes către Tudor Chirilă: “Ai rămas la mămăligă”
Schimb de replici între Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea României. Sursa foto: b1.ro

Vocea României a revinit pe micile erane cu ediția de vineri, 1 noiembrie, Live pe Pro TV, cu o nouă etapă, una chiar incendiară! Au început knockout-urile! Unii dintre concurenți și-au făcut bagajele și au plecat deja acasă! În tot acest timp, jurații s-au duelat și între ei!

Schimb de replici între Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea României

Prima rundă de knockout-uri Vocea României a început, vineri seară, cu trei concurenţi din echipa lui Smiley. Tudor Chirilă şi Irina Rimes au avut primul schimb de replici al serii. Totul a plecat de la …mămăligă!

Cei care s-au întrecut au Renee Santana, Dragoş Alecsa şi Daniel Tudor. Aceștia s-au luptat pentru un loc în echipa lui Smiley, însă doar un singur concurent a mers mai departe.

”Băieţii trebuie să mai mănânce puţină mămăligă”

„Eu aş merge mai departe cu Renee. Mi se pare că are mai multe atuuri. Băieţii trebuie să mai mănânce puţină mămăligă”, a spus Irina Rimes la finalul celor trei momente ale concurenţilor.

Tudor Chirilă a reacţionat imediat la comentariul colegei sale. „Ce înseamnă să mănânci mai multă mămăligă?”, a spus acesta.

Răspunsul Irinei nu s-a lăsat deloc așteptat. „Am explicat după, dar tu ai rămas la mămăligă. Dacă eşti înfometat, te invit în cabină. Mama a făcut o plăcintă extraordinară”. Vocea României. Smiley a ales să meargă mai departe cu Renee Santana.

Antrenorii aleg în această seară primele voci care vor urca pe scenă pentru a lupta pentru un loc în următoarea etapă, cea a Confruntărilor. Alegerile sunt tot mai dificile, iar din 61 de concurenți ajunși în această etapă, doar 24 vor merge mai departe: ”Este cea mai neplăcută etapă. Trebuie să dau afară atâția oameni dintr-o echipă care-mi place atât de mult!”, va spune Smiley după ce va asculta primul lui trio!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×