Irina Rimes și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul dureros prin care a trecut: „M-a trădat”

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/11/2019, 18:43
Irina Rimes și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul dureros prin care a trecut: „M-a trădat”
Irina Rimes a vorbit despre fostul ei soț. Sursa foto: Instagram

Irina Rimes a trecut printr-un divorț, însă despre relația eșuată a juratei de la Vocea României nu a vrut să vorbească până când s-au vindecat mare parte din răni. Interpreta hit-ului „Visele” a vorbit despre viața ei într-o emisiune de pe Youtube și a spus că nu a durut-o neapărat despărțirea sau faptul că a fost înșelată, ci trădarea.

Irina Rimes a vorbit despre fostul ei soț

Cât despre fostul ei soț, cu care s-a căsătorit la vârsta de 22 de ani, Irina spune că a ajutat-o mult în viață și că și-a dat seama că a devenit ceea ce este acum datorită lui. Nu regretă absolut nimic din relația pe care a avut-o, ba chiar o consideră drept o frumoasă poveste de dragoste care, așa cum sunt multe povești, a avut sfârșitul ei.

„A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii. Are nişte calităţi extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înţeleg umorul românesc. Este şi un leneş foarte mare, trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert”, a declarat Rimes, scrie libertatea.ro.

Irina, alături de fostul ei soț, Andi Bănică. Sursa foto: kfetele.ro

„M-a trădat foarte rău. M-am trezit tristă”

„Mi-a făcut ceva rău. Nu m-a părăsit, m-a trădat. M-a trădat, dar cum m-a trădat. Stai să îmi aduc aminte, m-a trădat foarte rău. Ideea e că am visat chestia asta şi m-am trezit, tristă, în momentul în care m-am simţit foarte foarte trădată. Cred că în vis mi-a murit egoul. Nu recomand nimănui aşa ceva. În momentul în care mi-a murit egoul, eu m-am trezit. Şi am simţit acel sentiment pe parcursul întregii zile”, a mai spus jurata de la Voce. Irina Rimes este una dintre cele mai de succes cântărețe din România. Din 2018, face parte din juriul emisiunii-concurs de la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×