Scene interzise la Ferma de la PRO TV! Sărutări pasionale, în ediția de marți seară. Cine sunt protagoniștii

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 19:32
Scene interzise la Ferma de la PRO TV! Sărutări pasionale, în ediția de marți seară. Cine sunt protagoniștii GALERIE FOTO
Scene interzise în ediția de azi, marți, 5 martie, la Ferma!

Scene uimitoare care înfierbântă imaginația brăbaților de la Ferma! Ediția de marți, 5 martie, a adus săruturi pasionale între Ioana Filimon și Diana Belbiță. Totul s-a petrecut datorită unui  joc de cărți, unde cele două au trebuit să se conformeze și să respecte provocarea. Fosta Miss România 2016 a trebuit să se urce pe masa din sufrageria locuinței lor și să schimbe, cu ajutorul buzelor, cartea de la una la cealaltă.

Scene fierbinți la Ferma de la PRO TV!

Ediția de astăzi, 5 martie, de la Ferma a dus urmăritorilor show-ului imagni de neuitat. Participanții pare că s-au obișnuit atât de tare cu concursul încât și-au lăsat frâu liber imaginației și s-au distrat în diverse moduri. Ioana Filimon și Diana Belbiță au făcut un adevărat spectacol pentru cei aflați de față. Cătălin Moroșanu și nu numai s-a bucurat de o priveliște extraordinară, aflându-se în capul mesei. Cele două au avut de respectat o provocare, așa că nu au stat pe gânduri și au dat startul unui spectacol de pomină.

De asemenea, și la Cabană, unde sunt cei care au parte de condiții mai puțin bune, concurenții au uitat cu totul de camere și au flirtat fără margini. Se pare că Geanina Ilieși, Otniela Sandu și Otilia le-au pus gând rău băieților. Vestimentațiile extrem de sexy le cam dau bătăi de cap lui Kamara, Vali Bărbulescu și Florin Pastramă.

Otniela Sandu, cea mai plăcută concurentă de la Ferma, probleme de sănătate

Otniela Sandu este una dintre cele mai plăcute prezențe de la Ferma. Superba blondină a povestit de curând care sunt amintirile acesteia din copilărie. “Am avut luxaţie congenitală bilaterală din naştere. Au descoperit părinţii la o săptămână după ce m-am născut, pentru că nu aveam cutele de la picioare egale. Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie (asta însemna să-mi rupă picioarele şi să mi le pună în gips), dar cu riscul să fiu chiar mai rău.

Bunica mea a intrat în legătură cu mama unui copil cu acelaşi diagnostic şi i-a spus că a purtat un aparat şi s-a refăcut. Atunci a vorbit bunica cu doctorul şi am încercat şi eu acel aparat aproape 3 ani. Doctorul a spus că e o minune că m-am refăcut”, a povestit Otniela Sandu pentru Click!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×