Ce face iubitul lui Brigitte Sfăt, în timp ce ea este la Ferma de la PRO TV. Imaginile spun tot

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 11:18
Ce face iubitul lui Brigitte Sfăt, în timp ce ea este la Ferma de la PRO TV. Imaginile spun tot GALERIE FOTO
Iubitul lui Brigitte Sfăt a ieșit în oraș cu fata vedetei de la Ferma

Iubitul lui Brigitte Sfăt se ocupă exemplar de treburile casnice, are grijă de cei doi copii ai ei și se ocupă și de afaceri, în timp ce vedeta este la Ferma, emisiunea de la Pro TV. Corneliu Oană a fost surprins în timp ce o răsfăța pe fiica vitregă de Mărțișor.

Ce face iubitul lui Brigitte Sfăt

Iubitul lui Brigitte Sfăt a fost surprins în timp ce a luat-o pe Sara de la școală și au mers împreună la mall-ul din Băneasa, unde i-a dăruit o lalea galbenă, au luat masa împreună la restaurant, apoi au mers la cumpărături. Tânărul a avut răbdare ca fata Brigittei să probeze câteva haine și a plătit pentru ele. S-ar putea spune că, în ciuda faptului că nu este părinte, Corneliu și-a intrat foarte bine în acest rol, scrie click.ro.

Corneliu și fata lui Brigitte s-au plimbat prin mall timp de două ore, după care au plecat spre casă. „Administrez magazinul şi afacerile ei, am grijă de copii, Sara şi Roby, şi locuiesc în Pipera. N-am experienţă cu cei mici, dar nu încerc să le fiu părinte, ci prieten. Sunt destul de mari şi de ascultători. Pleacă dimineaţa la şcoală cu şoferul, apoi mă sună când ajung acasă. De obicei, mănâncă acasă. Învăţ de pe internet şi le gătesc sănătos când am timp, le-am făcut şi prăjituri. Le fac toate poftele. O ajut uneori la teme pe Sara, iar cu Roby n-am ce teme să fac, pentru că e mare. Nimic nu e greu dacă le faci pentru persoana iubită”, declara tânărul în urmă cu o săptămână.

Iubitul lui Brigitte, alături de fata vedetei
Iubitul lui Brigitte, alături de fata vedetei

Brigitte Sfăt și iubitul ei sunt împreună de 10 luni

Brigitte Sfăt și Corneliu Oană sunt împreună de aproape 10 luni și s-au afișat pentru prima dată cu o lună înainte ca vedeta să divorțeze de Ilie Năstase. Cei doi s-au logodit de Sărbători și s-au mutat împreună în casa ei din Pipera, se gândesc să se căsătorească și să facă și copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×