Scene incredibile la „Bravo, ai stil! Celebrities”, între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu! Ar fi fost nevoie de intervenția poliției

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 19:24
Scene incredibile la „Bravo, ai stil! Celebrities”, între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu! Ar fi fost nevoie de intervenția poliției
Două vedete de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au fost protagonistele unor imagini care a uimit toată lumea prezentă la fața locurile. Certurile dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au escaladat până bătaie.

Două vedete de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au fost protagonistele unor imagini care a uimit toată lumea prezentă la fața locurile. Certurile dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au escaladat până bătaie. Totul s-a petrecut în culise, atunci când telespectatorii nu aveau cum să le vadă.

Conflictul a degenerat în câteva secunde

Se pare că, miercuri dimineață, concurentele cunoscutei emisiuni s-au întânit în cabina de machiaj pentru a filma un episod în avans. Martorii, citați de Cancan.ro, povestesc că Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au luat de păr, la propriu și s-au înjurat până a venit un echipaj de poliție să le despartă.

Se pare că cearta a pornit de la faptul că Maria ar fi comparat-o pe Andreea cu ciocănitoare.

„Ești o c…ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”

Maria Ilioiu i-ar fi adresat Andreei Tonciu jigniri incredibile: „Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. La auzul acestor jigniri Andreea Tonciu n-ar mai fi ținut cont de nimic, s-ar fi ridicat de pe scaun și și-ar fi înfipt mâinile în părul Mariei, țipând ca din gură de șarpe.

„Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine!”, ar fi strigat bruneta. Ar fi pus-o pe fosta isipită la pământ, iar, imediat, echipa „Bravo, ai stil! Celebrities” a intervenit să le despartă. Pe Andreea au scos-o afară ca să se calmeze, iar Maria ar fi începit să Afectată de cele întâmplate, roșcata a pus, într-un final, mâna pe telefon și a sunat la 112, mai scrie sursa citată mai sus.

Un echipaj de poliție ar fi ajuns imediat în studiourile postului TV. Aceștia au încercat să le calmeze, dar fără mare succes. Din fericire, după apariția soțului Andreei Tonciu, cele două vedete s-au văzut nevoite să se calmeze și au intrat pe scenă să termine emisiunea.

Nu este prima oară când se întâmplă

Tensiunile dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au început în urmă cu o săptămână. Frumoasei brunete „i s-a pus pata” pe Maria Ilioiu, iar de aici până la un schimb de replici absolut fabulos a mai fost doar un pas. În ciuda eforturilor Ilincăi Vandici, gazda emisiunii, de a calma spiritele, cele două concurente și-au aruncat vorbe grele.

Chiar dacă a promis în nenumărate rânduri că s-a făcut „fată cuminte”, mai ales de când s-a așezat la casa ei și a devenit mamă pentru prima oară, iată că Andreea Tonciu recidivează în timpul filmărilor pentru Bravo, ai Stil. A simțit-o pe propria piele, Maria Ilioiu, acuzată de brunetă că este singura din competeție care caută sămânță de scandal.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a afirmat despre vedetă că a sărit pe ea din prima clipă în care a întâlnit-o, exact ca o ciocănitoare. Enervată la culme de această comparație, Andreea nu s-a mai putut stăpâni și și-a ieșit, pur și simplu, din minți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×