Andreea Tonciu, scandal monstru la Bravo, ai Stil! Replici dure pentru Maria Ilioiu: „Tu te uiți cum arăți, măi, fată?”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/01/2020, 21:09
Andreea Tonciu, scandal monstru la Bravo, ai Stil! Replici dure pentru Maria Ilioiu: „Tu te uiți cum arăți, măi, fată?”
Andreea Tonciu, scandal monstru la Bravo, ai Stil. Sursa foto: Facebook

Nici nu a dat Kanald D bine startul la al său Bravo, ai Stil, varianta cu celebrități, că avem parte de primul scandal, în centrul căruia se află nimeni-alta decât Andreea Tonciu. Frumoasei brunete „i s-a pus pata” pe Maria Ilioiu, iar de aici până la un schimb de replici absolut fabulos a mai fost doar un pas. În ciuda eforturilor Ilincăi Vandici, gazda emisiunii, de a calma spiritele, cele două concurente și-au aruncat vorbe grele pe tot parcursul ediției de joi.

Andreea Tonciu, scoasă din minți de Maria Ilioiu la Bravo ai Stil. Bruneta, comparată cu o ciocănitoare

Chiar dacă a promis în nenumărate rânduri că s-a făcut „fată cuminte”, mai ales de când s-a așezat la casa ei și a devenit mamă pentru prima oară, iată că Andreea Tonciu recidivează în timpul filmărilor pentru Bravo, ai Stil. A simțit-o pe propria piele, Maria Ilioiu, acuzată de brunetă că este singura din competeție care caută sămânță de scandal.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a afirmat despre vedetă că a sărit pe ea din prima clipă în care a întâlnit-o, exact ca o ciocănitoare. Enervată la culme de această comparație, Andreea nu s-a mai putut stăpâni și și-a ieșit, pur și simplu, din minți.

„Tu te uiți cum arăți, măi, fată?”

Frumoasa brunetă nu a stat prea mult timp pe gânduri și i-a dat imediat replica rivalei sale. Iar aceasta a venit ca un fulger: „Tu te uiti cum arăți, măi, fată?”, i-a transmis Andreea Tonciu Mariei Ilioiu, lăsându-i fără cuvinte pe toți cei prezenți la filmările pentru emisiunea de fashion. Și nu s-a oprit aici.

Eu nici nu știu cine e domnișoara asta! Eu n-am venit aici să mă cert și nu-i permit ei să mă jignească. Te rog frumos să-ți retragi cuvintele!”, a mai spus tânăra mămică, iar scandalul a continuat în scurt timp. Nu pe micul ecran, însă, ci în mediul online.

Dragilor, sper să vedeți dincolo de tatuaje și roluri și pentru că cel mai ușor în viață este să judeci înainte să cunoști și să înțelegi, nu puneți etichete! Vreau să înțelegeți că nu am atacat pe nimeni, fără să fiu acuzată înainte, de lucruri pe care nu le-am făcut…

Vă mulțumesc celor care îmi sunteți alături, celor care mă criticați și păstrați decentă și, cu fiecare zi, sper să reușesc să fac față provocărilor, iar dacă îmi puteți sugera sau recomanda anumite lucruri, le aștept cu drag!”, a scris Maria Ilioiu pe Instagram, precizând mai apoi, într-un comentariu, că nu ar mai fi participat la Bravo, ai Stil, dacă ar fi știut că va trebui să o înfrunte pe Andreea Tonciu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×