Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil, imagini din vacanță! Cum s-a fotografiat în costum de baie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/07/2019, 14:08
Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil, imagini din vacanță! Cum s-a fotografiat în costum de baie
Ilinca Vandici îi pune pe jar pe fanii săi. Sursa foto: Facebook

Nu este doar una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi, ci și una dintre cele mai frumoase reprezentante ale sexului frumos. În plus, ipostazele recente în care a fost surprinsă Ilinca Vandici nu fac altceva decât să confirme acest lucru.

Ilinca Vandici a încins atmosfera pe plajă

Realizatoarea Bravo, ai Stil, producție cu care Kanal D cucerește audiențele din întreaga țară, se află într-o binemeritată vacanță în Grecia și, cum era de așteptat, n-a putut rata ocazia de a împărtăși aceste clipe speciale cu fanii săi.

Fotografiile postate pe rețelele de socializare au încins, la propriu, imaginația reprezentanților sexului masculin, chiar mai tare decât o poate face vremea de afară. Mai concret, Ilinca radiază de fericire pe puntea unui iaht, purtând un costum de baie din două piese, care îi scoate în evidență formele apetisante.

Ilinca Vandici, ipostază fierbinte pe un iaht. Sursa foto: Facebook
Ilinca Vandici, ipostază fierbinte pe un iaht. Sursa foto: Facebook

Vedeta se simte ca pe Titanic

Sunt stăpâna lumii!!! Unde este Leonardo?”, a scris frumoasa blondină pe contul personal de Facebook, făcând referire la celebra replică rostită de Jack, personajul întruchipat de Leonardo DiCaprio în Titanic, una dintre capodoperele cinematografiei hollywood-iene.

Imediat ce au văzut imaginea incitantă, internauții au reacționat, pagina Ilincăi Vandici fiind în scurt timp bombardată cu comentarii. „Deosebit de frumoasă”, Adorabilă”, „Splendidă”, „Doamne, câtă frumusețe poate exista!”, „Ți-or rămas chiloții mici”, „Costumul de baie e super”  , sunt doar câteva dintre mesajele postate de cei care o urmăresc pe îndrăgita prezentatoare TV în mediul online.

Ilinca Vandici își dorește încă un copil

Fără îndoială, Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase mămici din showbiz-ul românesc. În 2017, vedeta a adus pe lume un băiețel frumos și sănătos, fericitul eveniment fiind sărbătorit cum se cuvine de întreaga familie. Blondina mărturisește, însă, că se gândește serios, împreună cu soțul său, la posibilitatea de a-i dărui micuțului Zian un frățior sau, de ce nu, o surioară, dar numai când acesta va fi destul de mare încât să înțeleagă întreaga situație.

Doi ani se fac în luna iulie, dar încă nu mă simt pregătită pentru al doilea bebeluș. Deocamdată Zian este mic, nu vorbeste, nu mă pot înțelege cum mă înțeleg cu un om mare și atunci este foarte dificil să ai un copil pe lângă Zian care e obișnuit să fie în centrul atenției, să i se acorde foarte multă dragoste. Cumva, pe la 3 sau 4 ani de zile, când va înțelege perfect cum stau lucrurile, și vom face în tandem tot ce înseamnă îngrijirea bebelușului, atunci vom putea vorbi despre un alt bebeluș în familia noastră” , a dezvăluit Ilinca Vandici într-un interviu acordat recent.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×