Ce spun fanii Bravo, ai stil după ce Elena a câştigat finala: “Adevărata câştigătoare e Corina”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/06/2019, 09:42
Ce spun fanii Bravo, ai stil după ce Elena a câştigat finala: “Adevărata câştigătoare e Corina” GALERIE FOTO
Ce spun fanii Bravo ai stil după ce Elena a câştigat finala

Elena este ”cea mai stilată femeie din România”, după ce a câștigat sezonul cinci al concursului de fashion ”Bravo, ai stil”! Fanii ei au felicitat-o pe toate rețelele de socializare după ce a primit premiul cel mare al emisiunii difuzată de Kanal D.

Ce spun fanii Bravo, ai stil după ce Elena a câştigat finala

Alți fani ai emisiunii nu își explică însă cum de a fost aleasă Elena. Aceștia spun că tânăra nu merita să câștige show-ul de televiziune, deoarece a avut mai puține ținute decât celelalte concurente și nici ținutele prezentate nu prea a dat pe spate nici măcar juriul!

„Nu, Elena este doar fata care a cumpărat coroana, câstigatoarea este Corina ; „Final corect, a fost superba Elena, felicitari draga, chiar ai meritat” ; ”Cea mai stilata si a muncit pentru tinutele ei a fost Corina. Nu merita Elena acest premiu.Totul este un aranjament. Rusine sa va fie. Pe timpul concursului, Elena nu a avut multe tinute, satisfacatoare” ; ”Oricum incorect caci totusi Elena a avut mai putin cu vreo 30 de tinute fata de celelalte”; ”Felicitari ,chiar a meritat!!Este finuta ,eleganta si modesta, chiar a meritat!!!!” ; ”Felicitari Elena ! S-a facut dreptate dupa cum spunea Corina !”,.

Ce spun fanii Bravo ai stil după ce Elena a câştigat finala
Ce spun fanii Bravo ai stil după ce Elena a câştigat finala

Unii dintre fani se miră că Elena a câștigat emisiunea Bravo, ai stil!

”Bravo Elena! Cu adevărat ai stil! Îți doresc sa ai o cariera strălucită în moda și televiziune după cum meriți! Ești eleganta, rafinata, bine crescuta! Felicitari! S-a făcut dreptate!”, ”Pacat! Elena nu merita acest premiu. Cea mai stilata si care facea cu adevarat tinute cu stil, creatie, era CORINA!?Pentru multi Corina este castigatioarea.Cred ca totul este un aranjament. RUSINE SA VA FIE! Si Nadina a luptat, si-a facut stil, mult mai mult ca Elena. Pentru multi Corina si Nadina sunt pe primele locuri”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook de către internauții care încă își mai susțin preferatele.

Puternică, ambițioasă și stăpână pe sine și pe ținutele vestimentare afișate în fiecare ediție “Bravo, ai stil!”, Elena s-a remarcat și prin stilistica foarte îndrăzneață.

 “Parca sunt intr-un vis. Sunt foarte fericita si le multumesc din tot sufletul celor care mi-au dat mesaje frumoase, care m-au sustinut tot timpul, care au fost alaturi de mine“, a declarat, emotionată, Elena, care a câștigat marele premiu de 100 de mii de lei pus la bătaie de kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×