Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu s-au contrat din cauza Biancăi Rus. Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/01/2020, 09:57
Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu s-au contrat din cauza Biancăi Rus. Video
Bianca Rus nu a convins cu ținuta ei la Bravo, ai stil, iar jurații s-au certat din cauza ei. Sursa foto: captură Kanal D

Criticată în repetate rânduri pentru stilul ei vestimentar de către Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, Bianca Rus a încins spiritele printre jurații de la Bravo, ai stil aseară.

Scandal la Bravo, ai stil: Bote și Raluca s-au contrat pe ținuta purtată de Bianca Rus

Cântăreața din Satu Mare nu i-a convins nici de data asta pe jurați cu ținuta cu care s-a prezentat, iar Raluca și Cătălin au insistat să spună ce o nemulțumește, să nu tacă în fața lor.

Bianca a fost destul de reținută și nu a vrut să le dea replica, ci a spus că va face tot posibilul să ia steluțe. Chiar și așa, Raluca i-a dat un vot de încredere surprinzându-i pe ceilalți jurați, care au criticat-o pe blondină pentru că le încurajează mereu pe fete chiar dacă nu se îmbracă bine.

„Nu-mi place ținuta deloc, dar îți dau steluță”

„Apreciez efortul fetei. Eu cred că a stat cinci ore minim pe ținuta asta”, a spus Raluca ironică.

„Nu-mi plac deloc piesele pe care le poartă. Cizmele nu-mi plac, pălăria nu-mi place”, a spus Maurice. „Nu-mi place ținuta deloc, dar uite îți dau steluță. Fata asta are potențial”, i-a spus Raluca.

„Aoleo, iar începi cu din astea, iar dai încurajări. Ținuta asta nu merită nicio încurajare”, i-a reproșat Cătălin Botezatu.

Bianca Rus nu a vrut să intre în polemică cu membrii juraților și a promis că va face tot posibilul să se îndrepte din punct de vedere stilistic.

Conflictul dintre Bianca Rus și Bote și Raluca nu este nou. În rubrica pe care aceștia o realizează la Teo Show, cântăreața a fost ținta criticilor de mai multe ori.

Bianca Rus participă la Bravo, ai stil Celebrities unde concurează cu alte vedete feminine precum Theo Rose, Andreea Tonciu, Maria Ilioiu, Calina Dumitrescu (fata Catincăi Roman), Deea Codrea, Bianca Giurcanu, Gina Chirilă și Raluca Tănase.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×