Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu, filmați împreună. Fosta asistentă tv i-a declarat admirația și… dragostea

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/10/2019, 16:10
Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu, filmați împreună. Fosta asistentă tv i-a declarat admirația și… dragostea
Andreea Tonciu și Botezatu, filmați împreună. Sursa foto: spynews.ro

Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu s-au filmat împreună. În videoclipul care a apărut pe Instagram-ul creatorului de modă, Andreea este pupată de designer după ce spune că dacă nu s-ar fi căsătorit, cel mai probabil și-ar fi dorit să fie soția lui.

Tonciu, către Botezatu:„Dacă nu mă măritam, pe tine te voiam, să știi”

Cei doi sunt foarte buni prieteni. De altfel, Bote este apreciat de majoritatea vedetelor din România, în special de reprezentantele sexului frumos. Bote pare să se recupereze destul de bine, căci în clipul în care apare alături de Tonciu, acesta are un zâmbet înfloritor, ba chiar o ține în brațe pe fosta asistentă a lui Dan Capatos.

„Cel mai sexy bărbat din România. Dacă nu mă măritam, pe tine te voiam, să ştii”, îi spune Andreea lui Botezatu în respectivul videoclip. Aceasta îl pupă apoi pe brunetă, fiind măgulit de complimentul pe care aceasta i l-a făcut.

tonciu botezatu
Botezatu și fosta asistentă tv se înțeleg foarte bine. Sursa foto: spynews.ro

Botezatu a trecut prin serioase cumpene medicale

Cătălin Botezatu a trecut recent printr-o cumpănă medicală destul de serioasă. A fost operat de patru ori în doar o lună de zile, în Turcia. Nu a ajuns prima oară pe mâinile medicilor. În 2014, creatorul de modă fusese operat la inimă tot în Turcia.

„Am făcut o hemoragie internă din cauza unui muşchi, mă rog, pe unde ieşeau tot felul de drene. Am pierdut atunci doi litri de sânge aproape. Am fost băgat imediat pe transfuzii. M-am speriat. Nu mi-am închipuit că perioada de recuperare poate să fie aşa. Mă simt uneori deprimat, mă simt inutil, mai ales atunci când trebuie să anulez tot felul de evenimente. Vreau să fac lucruri şi nu fac. (…) Singurul lucru care mă deranjează e regimul. Am un regim alimentar mai sever, iar eu care sunt un gurmand, asta e, poftesc să mănânc orice tâmpenie, dar mă abțin că trebuie să mă abțin. În rest totul decurge ok”, a declarat recent Botezatu la Antena Stars.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×