Andreea Tonciu, scandal monstru cu poliția, la Obor! Pentru ce și-a luat amendă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/04/2019, 11:48
Andreea Tonciu, scandal monstru cu poliția, la Obor! Pentru ce și-a luat amendă GALERIE FOTO
Andreea Tonciu a provocat un scandal monstru

Andreea Tonciu revine în lumina reflectoarelor, printr-un scandal monstru. Fosta asistentă TV a pus punct aparițiilor mondene, pentru a se dedica întru totul familiei, dar iată că recent a avut parte de un incident neplăcut.

Andreea Tonciu, amendată de poliție. Ce a făcut vedeta

Chiar dacă a ales să stea departe de lumea showbiz-ului românesc, Andreea Tonciu rămâne una dintre cele mai îndrăgite personaje mondene. Frumoasa brunetă s-a aflat recent în centrul unui scandal de proporții cu forțele de ordine.

Incidentul a avut loc chiar la Obor, unde Andreea Tonciu a avut neinspirata idee de a-și parca mașina, un BMV de toată frumusețea, în mijlocul potecii. Pentru isprava sa, bruneta s-a trezit cu o amendă serioasă din partea poliției.

Andreea Tonciu a fost amendată, după ce a parcat neregulamentar
Andreea Tonciu a fost amendată, după ce a parcat neregulamentar

Ce spune Andreea Tonciu despre scandalul în care a fost provocată

Totul a început în momentul în care Andreea Tonciu și-a parcat neregulamentar mașina, un BMW X6, blocând un alt autoturism. Enervată la culme de gestul fostei asistente TV, respectiva șoferiță a solicitat intervenția poliției, pentru a putea pleca acasă.

Da, e adevărat, mi-am luat amendă pentru că am blocat o doamnă, iar ea a chemat Poliţia că am blocat-o. N-am avut unde să parchez, eram cu copilul, m-am dus până în Obor, pentru că îi luasem fetiţei mele o brăţară de aur şi se rupsese. Şi cât am stat acolo, cam o jumătate de oră, cât să-i repare brăţărica, a venit Poliţia şi mi-a dat amendă. Şi două puncte de penalizare”,  , a povestit Andreea Tonciu pentru Click.

Viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical, de când s-a căsătorit cu Daniel Niculescu. Vedeta a devenit mamă și a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, motivându-și decizia prin faptul că soțul său este foarte gelos. Cei doi au avut și unele probleme în căsnicie, însă lucrurile s-au rezolvat, grație intervenției nașei Anamaria Prodan, care a reuși să îi împace.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×