Scenă revoltătoare în parcul IOR din Capitală! Mai mulți tineri au fost surprinși în timp ce tăiau un arbore cu toporul. VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
02/03/2020, 19:13
Scenă revoltătoare în parcul IOR din Capitală! Mai mulți tineri au fost surprinși în timp ce tăiau un arbore cu toporul. VIDEO
Tineri teribiliști, surprinși în timp ce taie un arbore tânăr din parcul IOR. Sursa foto: Captură Facebook

Mai mulți tineri „înarmați” cu un topor au tăiat un pom din parcul IOR din Capitală. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă și publicată ulterior pe rețelele de socializare de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. În postarea sa, edilul face apel la cei care îi cunosc pe făptași să anunțe autoritățile, pentru ca aceștia să fie identificați cât mai curând cu putință.

Opt tineri, surprinși în timp ce tăiau un arbore tânăr din parcul IOR. Robert Negoiță a depus plângere la Poliție

Concret, în imagini se poate observa cum indivizii respectivi, șapte la număr, se opresc într-o zonă aflată chiar lângă lac, moment în care unul dintre ei scoate un topor și lovește cu putere un arbore tânăr, în încercarea de a-l tăia.

Văzând că nu reușește, alți doi tineri din grupul său au preluat inițiativa, până când copacul a fost doborât. Cel mai probabil în spatele gestului a stat dorința de distracție. Mândri nevoie mare de isprava lor, tinerii au părăsit locul faptei, înainte ca vreun paznic să se sesizeze.

Potrivit datelor de pe imagini, întâmplarea a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19:25. În mesajul postat pe contul său de Facebook, primarul Sectorului 3 anunță că a depus deja plângere la Poliție, oamenii legii demarând o anchetă în acest caz.

Totodată, cei care pot furniza informații concrete în vederea indentificării tinerilor din imagini, sunt îndemnați să se adreseze imediat autorităților, pentru ca astfel de comportamente să nu rămână nepedepsite.

Mesajul lui Robert Negoiță: „Share, să îi identificăm pe teribiliști”

Imagini surprinse pe camerele de supraveghere din Parcul IOR. ‼️Urmăriți cu atenție ce pot să facă cei din imagini….Concluziile le tragem fiecare. Iar noi, dincolo de aceste concluzii, înaintăm plângere și către secția de Poliție.

Facem, însă, apel și la dumneavoastră, dacă îi recunoașteți pe cei din imagini să ajutați cu detalii. Share și haideți să vedem cine sunt acești teribiliști. Să fie învățătură de minte și pentru alții.

Nu, astfel de comportamente NU trebuie încurajate și nici lăsate nepedepsite”, a scris Robert Negoiță pe contul său de Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×