DECIZIE. Grătarele, interzise în parcul IOR din sectorul 3

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/08/2015, 17:23
DECIZIE. Grătarele, interzise în parcul IOR din sectorul 3

Primarul Robert Negoita a anuntat marti pe pagina de Facebook ca a interzis gratarele in parcul IOR si le-a cerut comerciantilor sa nu mai dea muzica tare la terase. Mai multi cetateni din sectorul 3 au cerut edilului la inceputul acestei saptamani sa ia masuri in legatura cu aceasta situatie, aerul din parc fiind irespirabil din cauza fumului de la gratare.

„Fara gratare in IOR! Stiu ca sunt multi cei care merg in weekend in parc si le face placere sa stea la terasa, sa manance mici. Trecand insa prin zona Parcului Alexandru Ioan Cuza, mi-am dat seama ca sesizarile pe care le primesc pe facebook – referitoare la fumul de la gratare, care a devenit deja suparator – sunt justificate. De aceea, inca de joia trecuta, comerciantii nu mai au voie sa incinga gratarele in parc si nici sa dea muzica tare la terase”, a anuntat primarul sectorului 3, Robert Negoita, pe Facebook.

Doua grupuri de cetateni din sectorul 3 al Capitalei au cerut la inceputul acestei saptamani Primariei locale sa diminueze numarul de terase din parcurile din sector  si sa interzica gratarele deoarece in aceste locatii se vand bauturi alcoolice, iar fumul de la gratare impanzeste parcul si face aerul irespirabil. In plus, cetatenii au cerut administratiei locale sa interzica accesul masinilor si camioanelor in parc.

Mai multe pe hotnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×