A depus plângere la Poliţie şi la Colegiul Medicilor pentru că i s-a implantat un cip în…

Filon Stan   
în Galerie foto
23/10/2017, 00:03
A depus plângere la Poliţie şi la Colegiul Medicilor pentru că i s-a implantat un cip în… GALERIE FOTO

O băimăreancă de 44 de ani a depus plângere la Poliţie, dar şi la Colegiul Medicilor, pentru că medicul său ginecolog, în cârdăşie cu un iubit de-al ei întâlnit pe Facebook, i-ar fi implantat un cip de urmărire chiar în vagin! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Gabriela a povestit că a cunoscut un bărbat pe Facebook. După ce au întreţinut relaţii sexuale, ea a mers la ginegolog pentru un control. Femeia susţine că atunci i-a fost implantat un cip de urmărire în vagin, informează vasiledale.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Femeia cu CIP în vagin se simte urmărită

„Eu cred că el s-a înţeles cu medicul şi mi-a pus acel CIP în vagin, pentru a mă urmări, pentru a ştii tot ce fac. Am făcut plângere la Colegiul Medicilor, dar şi la Poliţie. Acolo nu au vrut să îmi înregistreze iniţial plângerea. Aşa că m-am întors a două zi şi mi-au luat-o”, a povestit femeia din Baia Mare.

Revoltată, Gabriela a depus o plângere împotriva medicului ginecolog pe care-l suspectează că i-ar fi montat dispozitivul. Cazul este anchetat atât de Colegiul Medicilor Maramureş, cât şi de Poliţia Municipiului Baia Mare.

Femeia a depus în septembrie şi o plângere la Colegiul Medicilor Maramureş.

„Subsemnata Gabriela (…) domiciliată în Baia Mare, stradă (….), judeţul Maramureş, seria (…) nr (…) CNP (….), prin prezenţa vă aduc la cunoştinţă că din luna MAI încoace până în prezent mă simt foarte rău de când am fost la domnul doctor ginecolog (…) şi pe lângă tratamentul (ovolul) respectiv mi s-a mai pus ceva în vagin, ceea ce nu ştiu ce era pentru că l-am întrebat ce este şi nu a vrut să-mi spună nimic că a zis că o să mă simt mai bine, ceea ce nu este adevărat pentru că mă simt foarte rău”, a menţionat femeia în plângere.

Femeia care simte că este urmărită susţine că nu a fost contactată până acum de autorităţi. În cazul în care starea ei de sănătate se înrăutăţeşte, vrea ca medicul ginecolog să fie tras la răspundere pentru tot ce i se va întâmpla, inclusiv pentru eventualele cheltuieli cu tratamentele de specialitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×