Scandal uriaș între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan: ”Sfânta Filofteia asta…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 10:46
Scandal uriaș între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan: ”Sfânta Filofteia asta…” GALERIE FOTO
Scandal uriaș între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan

Bianca Drăgușanu a decis să dea cărțile pe față și să pună la punct persoanele care au atacat-o în ultima perioadă, îndeosebi pe Andreea Bălan, după ce a blamat-o pentru comportamentul și limbajul său ”condimentat” din Asia Express. Conform wowbiz.ro, blondina a umilit-o pe cântăreață.

Mai exact, într-o discuție purtată cu Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al concurentei de la Asia Express, diva a încercat să demonteze toate acuzațiile care i-au fost aduse și să condamne ipocrizia celor care au criticat-o.

Scandal uriaș între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan

Într-o filmare, Bianca Drăgușanu a răspuns tuturor atacurilor cu o ironie foarte ascuțită. „ Înțelegi, am o problemă, nu vorbesc engleză… (…) Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza faptului că eu nu vorbesc engleză bine și e scârbită (gesticulează ironic, n. red.) că ea, dacă se lovește la un degețel, ea începe să zică ”Fu#$%^ degețelul mă#$, au, m-am lovit!”, spunea modelul.

Scandal uriaș între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan: ”Sfânta Filofteia asta...”
Blondina a reacționat după ce artista a criticat-o pentru limbajul ei din Asia Express

De asemenea, în aceeași discuție cu fostul prezentator de la Antena Stars, vedeta nu s-a mulțumit doar să răspundă acuzațiilor interpretei, ci să îi taxeze crunt ipocrizia. „Eu am înjurat ca o nesimțită ce sunt, dar această emisiune (Asia Express, n. red.) a fost patru zile doar despre mine.

Scandal uriaș între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan: ”Sfânta Filofteia asta...”
Diva a condamnat-o pe Andreea Bălan pentru ipocrizia de care dă dovadă

Eu am înjurat în această emisiune TV, iar foarte multă lume nu a mai putut să își hrănească copiii, unele nu pot să nască, de fapt… Au o problemă: sunt ori constipate, ori au o problemă cu nașterea, gen Andreea Bălan nu poate să nască din cauza faptului că eu am înjurat în emisiune! Ce ne facem? Naște, și naște două fetițe care vor înjura de la prima răsuflare…”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×