Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu, după scandalul de la Asia Express

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/02/2019, 15:01
Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu, după scandalul de la Asia Express GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Biancăi Drăgușanu după scandalul de la Asia Express

Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Biancăi Drăgușanu, după scandalul de la Asia Express în care vedeta a fost blamată pentru faptul că folosește un limbaj ”condimentat”. Mai exact, în cadrul unui interviu, creatorul de modă a precizat că vedeta care a făcut ravagii în Asia a fost ofertată de producătorii reality-show-ului cu mențiunea de a face spectacol, lucru pe care l-a bifat.

Unul dintre concurenții care au remarcat vocabularul blondinei și care și-a exprimat părerea despre acesta a fost CRBL. Însă, printre cei care au criticat-o pe Bianca Drăgușanu nu s-au numărat numai concurenți din cadrul show-ului, ci și alte personaje din lumea mondenă, spre exemplu Andreea Bălan.

Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Biancăi Drăgușanu, după scandalul de la Asia Express

Așadar, în timpul mărturisirilor, Botezatu a transmis un mesaj pentru cei doi artiști. „Bianca este o femeie care reuşeşte tot ceea ce îşi propune. A arătat că poate să fie prezentatoare tv şi a făcut o afacere profitabilă in fashion.

Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu, după scandalul de la Asia Express
Vedeta a fost blamată pentru limbajul său”condimentat” din cadrul competiției

Eu i-am dat sfaturi şi aş ajuta-o mereu, este un om în care poţi investi, că merită, şi mereu a avut potenţial. Iar în ceea ce priveşte show-ul din Asia, să fim realişti, Bianca a fost băgată acolo să facă spectacol. Dacă era Sfânta Filofteia, o finuţa şi o delicată, nu o băga nimeni în seamă.

Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu, după scandalul de la Asia Express
Unul dintre concurenții care au remarcat vocabularul blondinei și care și-a exprimat părerea despre acesta a fost CRBL

Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură? CRBL nu înjură, Andreea Bălan nu înjură? Bianca este un om real, care-şi arată faţa chiar şi în faţa camerelor. Clachează şi ea, de multe ori a fost catalogată drept instabilă, dar nu e adevărat.

Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu, după scandalul de la Asia Express
Desginerul a precizat că Bianca a fost chemată de producătorii emisiunii pentru a face spectacol

Aşa e ea, pur şi simplu! Dacă era mută şi statuară nu mai ajungea cine este în ziua de azi. Acelea au fost reacţiile ei naturale. În plus, oamenii vor să vadă «carne», «sânge», «show»! Emisiunile unde a fost Bianca au avut toate rating”, a declarat creatorul de modă, conform wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×