Bianca Drăgușanu, limbaj suburban, la Asia Express. Așa se manifestă când e obosită

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/02/2019, 12:30
Bianca Drăgușanu, limbaj suburban, la Asia Express. Așa se manifestă când e obosită GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, limbaj suburban, la Asia Express, din cauza oboselii

Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, au ajuns în cursa pentru „ultima șansă”, iar la una dintre probe, vedeta și-a pierdut cumpătul, din cauza oboselii, și a folosit un limbaj suburban. Emisiunea Asia Express a scos din blondină o latură pe care fanii ei nu o cunosc.

Însă, nu doar admiratorii fostei prezentatoare de televiziune au rămas surprinși de felul în care s-a manifestat, ci și o altă personalitate din lumea mondenă a Bucureștiului. Este vorba despre Andreea Bălan, care a transmis un mesaj despre „ieșirea” blondinei.

Bianca Drăgușanu, limbaj suburban, la Asia Express, din cauza oboselii

„Mă uit la «Asia Express România». Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar:
– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după

Bianca Drăgușanu, limbaj suburban, la Asia Express. Așa se manifestă când e obosită
Emisiunea Asia Express a scos din blondină o latură pe care fanii ei nu o cunosc

– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante ??.Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.

O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute ??‍♀️ De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a fost mesajul cântăreței legat de comportamentul Biancăi Drăgușanu din cadrul reality-show-ului Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×