Andreea Bălan îi critică pe concurenții Asia Express, după ce Bianca Drăgușanu a înjurat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/02/2019, 09:55
Andreea Bălan îi critică pe concurenții Asia Express, după ce Bianca Drăgușanu a înjurat GALERIE FOTO
Andreea Bălan o atacă pe Bianca Drăgușanu după ce aceasta a înjurat ca la ușa cortului în cadrul emisiunii Asia Express.

Andreea Bălan a transmis un mesaj despre fosta prezentatoare de televiziune, Bianca Drăgușanu și despre reacțiile de necrezut pe care le-a avut în emisiunea Asia Express. Show-ul de aventură pare extrem de greu pentru concurenții de anul acesta, astfel că încă din primele două ediții participanții s-au văitat de căldura infernală și au avut strări de rău nenumărate.

Bianca Drăgușanu a atras atenția fanilor prin felul în care s-a comportat fiind față în față cu condițiile neprielnice și cu probele extreme. Oana, sora ei, a reușit să o facă să meargă mai departe și să o susțină pe tot parcursul zilelor. Vedeta s-a enervat la maximum după ce, la autostop, bărbații opreau doar să o vadă, ci nu să o ajute să se deplaseze spre proba următoare.

Andreea Bălan o critică pe Bianca Drăgușanu, după ce a înjurat ca la ușa cortului la Asia Express

Se pare că tensiunea a ajuns la cote maxime pentru Bianca Drăgușanu, astfel că aceasta nu a mai rezistat presiunii și a înjurat de mama focului. Andreea Bălan a atacat-o pe fosta prezentatoare de televiziune după ce ediția a doua a apărut pe micile ecrane.

Bianca Drăgușanu și Oana Drăgușanu la Asia Express
Bianca Drăgușanu și Oana Drăgușanu la Asia Express

“ Mă uit la «Asia Express România». Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar:
– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante ??. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute ??‍♀️ De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a fost mesajul Andreei Bălan despre comportamentul Biancăi Drăgușanu la Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×