Scandal uriaș în USR! Președintele filialei Găvojdia, acuzată că a bătut o tânără. UPDATE: Ramona Dzitac și-a dat demisia din funcție

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 14:12
Scandal uriaș în USR! Președintele filialei Găvojdia, acuzată că a bătut o tânără. UPDATE: Ramona Dzitac și-a dat demisia din funcție GALERIE FOTO
Ramona Dzitac și-a dat demisia din funcția de președinte USR Găvojdia. Sursa foto - facebook

Scandal uriaș și mai ales „aparte” în USR! Ramona Dzitac, președintele filialei Găvojdia a fost acuzată că, după o petrecere a burlăcițelor, și-ar fi însușit un costum de baie și o pereche de șlapi. Aceasta nu s-ar fi oprit aici.

Scandal uriaș în USR!

Conform mai multor persoane, tânăra a postat pe rețelele de socializare o poză cu ea în acel costum și încălțată cu șlapii respectivi. De altfel, acesta a fost și momentul în care păgubitele au contactat-o pe şefa filialei USR.

Fetele i-au solicitat să le returneze bunurile pe care le-ar fi furat. Întâlnirea, care a avut loc la Lugoj, nu a decurs deloc pe coordonate creștinești. Ramona Dzitac și-a ieșit din fire atunci când a observat că o tânără încerca să o filmeze pe ascuns.

Deși susținea că nu a furat nimic, Dzitac a acceptat să se întâlnească cu păgubita tocmai pentru a aplana un conflict. Mai mult de atât, aceasta a acceptat chiar să îi dea cadou costumul ei de baie, ca să oprească pentru totdeauna discuţiile.

Dzitac recunoaște că și-a pierdut cumpătul atunci când a văzut că e filmată de prietena „păgubitei” și că i-ar fi dat câteva palme. Mai mult de atât, aceasta ar fi şi zgâriat-o, iar apoi i-a plătit ochelarii de vedere, care s-au rupt în timpul altercației.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, a declarat că persoanele implicate în scandal urmează să fie audiate acum de poliţişti. „A fost depusă la Poliţia municipiului Lugoj o plângere din partea unei femei pentru lovire, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire.

Plângerea a fost trimisă Parchetului de pe lângă Judectoria Lugoj, iar după ce se va întoarce la Poliţie vor fi audiate părţile implicate în acest scandal”, a spus Voicilă.

Între timp, Ramona Dzitac și-a dat demisia din USR, după ce, anterior, se autosuspendase din funcția de președinte. Între timp, tânăra care ar fi fost bătută de fosta useristă a făcut și primele declarații.

„Eu nu am legătură cu ce a furat Ramona Dzitac, doar mi-am însoțit prietena pentru că și ea (Ramona Dzitac – n.r.) a venit însoțită de un bărbat. Am filmat în caz că se iscă ceva, să am dovada că nu noi am început.

La un moment dat, ea (Ramona Dzitac – n.r.) a observat că am filmat și m-am trezit cu ea în fața mea, fără să am timp să mă apăr. A fost o fracțiune de secundă până când eu am fost jos și ea peste mine și mă dădea cu capul de asfalt de foarte multe ori.

Am leșinat de două ori. În timp ce mă tot dădea cu capul de asfalt, prietena mea a încercat să o ia de pe mine, dar în zadar.

Într-un final m-am trezit cu capul spart. Au venit de la SMURD și Poliție și am depus și plângere, pentru că nu e normal să faci așa ceva unei persoane, e inuman. Starea mea de sănătate nu e bună în momentul de față”, a declarat victima pentru tion.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×