Bancomat aruncat în aer la Poiana Brașov! Sumă considerabilă furată de hoți

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
29/12/2019, 13:33
Bancomat aruncat în aer la Poiana Brașov! Sumă considerabilă furată de hoțiGALERIE FOTO
Bancomatul a fost aruncat în aer printr-o explozie cu gaz metan. Sursa foto - știrileprotv.ro

Un bancomat a fost aruncat în aer la Poiana Brașov! Totul s-a petrecut la prima oră a dimineții de duminică, printr-o explozie controlată. De remarcat că bancomatul era amplasat în incinta complexului turistic Șura Dacilor.

Bancomat aruncat în aer la Poiana Brașov!

Conform primelor informații, din bancomat ar fi fost sustrasă suma de 100.000 de lei și 1.000 de euro. În acest moment se mai știe că explozia ar fi fost provocată cu gaz metan.

La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție și Criminalistica. Interesant este că și anul trecut, tot în noaptea de 28 spre 29 decembrie, a fost spart bancomatul din cartierul brașovean Răcădău.

Sumă considerabilă furată de hoți

Reprezentantii Politiei Brasov nu au vrut deocamdată să comenteze mai multe despre acest incident. S-au mulțumit să spună că un bancomat din Poiana Brasov a fost distrus noaptea trecută.

In urma cu exact un an, o explozie s-a produs la sucursala unei banci din orasul Brasov, iar potrivit informatiilor de atunci, hotii au aruncat in aer bancomatul. Din bancomatul detonat lipseau la momentul respectiv 160.000 de lei.

In acelasi cartier, in septembrie 2014, hotii au furat, in 37 de secunde, un seif de 50 de kilograme din sucursala unei banci. Atunci, patru persoane au furat o masina, au mers in cartierul unde se afla sucursala si au furat seiful in 37 de secunde.

Cateva luni mai tarziu, in aprilie 2015, oamenii legii i-au identificat pe cei implicati in aceasta lovitura si s-a pus in miscare actiunea penala. Prejudiciul cauzat a fost de 300.000 lei, incluzand si valoarea masinii furate.

„Cercetăm întreaga situație. Da, într-adevăr, toate indiciile duc spre faptul că a avut loc o explozie prin care bancomatul a fost aruncat în aer. Se cunoaște și suma care a dispărut.

Nu se cunosc însă persoanele care au produs aceastp explozie. Analizăm filmările de pe camere și un răspuns vom avea în curând”, au spus reprezentanții IPJ Brașov

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×