Scandal rușinos la Casa Albă! Donald Trump, cel mai puternic om al planetei, înșelat de soție

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/02/2020, 20:23
Scandal rușinos la Casa Albă! Donald Trump, cel mai puternic om al planetei, înșelat de soție
Melania Trump l-a înșelat pe Donald Trump. Sursa foto: ea.md

Scandal sexual la Casa Albă, unde Prima Doamnă a Americii este acuzată că l-ar fi înșelat pe cel mai puternic om al planetei! Presa din SUA susține că Melania Trump l-a înșelat pe Donald Trump cu șeful securității al celebrului lanț de magazine Tiffany.

Melania Trump l-a înșelat pe Donald Trump

Presa de peste ocean care a dezvăluit relația extraconjugală pe care Melania Trump a avut-o susține că Donald Trump ar fi aflat de infidelitatea soției sale și ar fi pregătit chiar și actele de divorț.

Divorțul s-ar fi oprit atunci când Donald Trump a devenit președintele Statelor Unite ale Americii. Conform presei străine, există mai multe voci, inclusiv apropiate cuplului Trump, care afirmă că soții nu mai au o relație conjugală.

Presa de peste ocean spune că Melania Trump are un nou iubit

Mai mult decât atât, Prima Doamnă și-ar fi găsit între timp un alt iubit! Printre cei care susține că Melania Trump trăiește o nouă poveste de iubire se numără scriitoarea Monica Byrne, dar și fostul angajat al emisiunii The Apprentice, care a fost găzduită de Donald Trump timp de 13 ani.

În același timp, jurnaliștii americani vehiculează că Donald Trump ar avea complexe din cauza înfățișării sale după ce Melania a început relația cu noul ei iubit. Aceștia spun că perechea s-ar putea despărți imediat după ce expiră mandatul liderului de la Casa Albă.

Între timp, a început ultima fază a procedurii de demitere a președintelui Donald Trump. Procedura de punere sub acuzare a preşedintelui Statelor Unite a intrat în ultima sa fază, după ce articolele votate în Camera Reprezentanţilor au ajuns în Senat.

Astfel, procesul politic care va decide soarta lui Donald Trump la Casa Albă este pe cale să înceapă. Echipa juridică a preşedintelui Statelor Unite îşi va pregăti apărarea pentru procesul care va avea loc în Senat, iar principalul argument este că abuzul de putere nu este un delict pentru care un preşedinte să fie pus sub acuzare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×