Scandal pe axa USR – PLUS! Andrei Caramitru, mesaj ferm pentru oamenii lui Cioloș. „Dacă sunteți curajoși demisionați de la Bruxelles să vă ocupați de partidul vostru”

Scandal pe axa USR – PLUS! Andrei Caramitru, mesaj ferm pentru oamenii lui Cioloș. „Dacă sunteți curajoși demisionați de la Bruxelles să vă ocupați de partidul vostru”GALERIE FOTO
Dan Barna și Dacian Cioloș nu au ajuns la un numitor comun legat de candidatul alianței pentru Primăria Capitalei. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Continuă scandalul pe axa USR – PLUS! De data aceasta a intrat în ring și Andrei Caramitru. Fostul consilier al liderului USR, Dan Barna, Caramitru nu a ezitat  și le-a transmis un mesaj ferm oamenilor lui Dacian Cioloș.

Scandal pe axa USR – PLUS!

Totul a plecat de la dorința PLUS de a avea candidat propriu la Primăria Capitalei. Aceştia l-ar fi vrut pe Vlad Voiculescu în cursă cu Gabriela Firea

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Pe mine chiar au început sa ma enerveze postările care vin din zona PLUS. Dar chiar ma enervează. Nu vorbesc de Vlad aici care este un om inteligent, elegant și care s-a pozitionat perfect (el are susținerea mea pentru orice vrea sa facă in viitor).

Andrei Caramitru, mesaj ferm pentru oamenii lui Cioloș

Oameni buni – e simplu. Sau fuzionati cu USR așa cum toți oamenii normali la cap au cerut și chiar voi ați anunțat.

Dar terminați cu candidați fără șanse la primării care blochează drumul celor cunoscuți și puternici acolo in comunitate de la USR. Ca arunca in aer șansele de a câștiga un scor bun pentru Alianță.

Sau mergeti singuri in alegeri, luați 2.5% la locale sau cât o fi. Dacă sunteți mai buni luați un scor mai bun.

Dacă sunteti curajoși demisionați de la Bruxelles sa va ocupați de partidul vostru totuși. Dar vă asumați public că ați rupt alianța și unitatea anti-PSD la locale. Nu știu dacă vă va ajuta asta. Ma rog.

Lucrurile trebuie clarificate. Și va mai dau un sfat. Uitați-vă la fostul partid al lui Macovei. Și învățați din Greșelile voastre și ale altora”, scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Vă readucem aminte că, între timp, Nicușor Dan, omul pe care îl dorea USR în cursa pentru Primăria Capitalei, a ajuns la o înțelegere cu PNL, urmând ca liberalii să-l susțină la alegerile locale.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×