Scandal la Vocea României! Ce s-a întâmplat când s-au aflat finaliştii: „E totul aranjat”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
08/12/2018, 19:10
Scandal la Vocea României! Ce s-a întâmplat când s-au aflat finaliştii: „E totul aranjat” GALERIE FOTO
Antrenorii de la Vocea României! A fost scandal după ce s-au aflat finaliştii

A fost revoltă la Vocea României după ce s-au aflat finaliştii. Mai mulţi oameni din public au dezaprobat total deciziile privind oamenii care vor cânta în ultimul act. Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, din echipa lui Tudor Chirilă, Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, antrenați de Irina Rimes, Mădălina Coca și Renate Grad, din echipa Andrei și Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, pregătiți de Smiley au fost cei care s-au luptat pentru locuri în finală.

Au pus în scenă câte două momente speciale, interpretând câte o piesă singuri, după care au cântat împreună cu antrenorii lor. În urma voturilor venite din partea telespectatorilor, s-au calificat în marea finală Mădălina Coca, Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici și Bogdan Ioan.

Scandal la Vocea României! Ce s-a întâmplat când s-au zis finaliştii

Momentul în care au fost rostite numele celor calificaţi a fost marcat de un episod neplăcut. Din public s-au auzit critici dure. Nici în online oamenii nu au fost „cuminţi” în reacţii: „Vitalie, Romaniţa, Renate și Dora meritau să ajungă în finală! Este totul aranjat…”, „Vitaly Machunsky rămâne pentru mine #TheVoice! Sunt mai mult decât dezamăgită de rezultat! Nu e prima dată când se întâmpla asta şi am jurat că nu mă mai uit la emisiune dar vocea lui Vitalie m-a convins să revin asupra deciziei… Talentul, dăruirea, modestia şi echilibrul nu prea răzbesc pe langă  ‘şosetele albe’ din pacate. Trist ! Foarte trist!”, sunt doar câteva dintre reacţiile negative care au apărut în spaţiul virtual imediat ce s-au aflat finaliştii.

Pavel Bartoş alături de finaliştii de la Vocea României
Pavel Bartoş alături de finaliştii de la Vocea României

Mai mult, oamenii au strigat „ruşine”, dezamăgiţi fiind de eliminările care au avut loc la Vocea României: „Ruşine celor care au votat pe Bogdan, aţi “împins” în finală un inapt fără de voce, totodată eliminând din concurs pe probabil cel mai puternic concurent de la acest concurs, Vitalie! Ruşine, fraţilor”, „Cât de ușor se pot manipula oamenii”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×