Cine sunt finaliștii de la Vocea României 2018! Răsturnare de situație

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 23:46
Cine sunt finaliștii de la Vocea României 2018! Răsturnare de situație
Cine sunt finaliștii de la Vocea României 2019! Cum votezi online gratis

Vineri, 7 decembrie, se aleg cei patru finaliști de la Vocea României 2018. Voi puteți decide cine cântă mai departe! Semifinala de la Vocea României îi aduce în fața micilor ecrane pe Alma Boiangiu și Romanița Fricosu din echipa Tudor, Alexa Dragu și Dora Gaitanovici din echipa Irinei Rimes, Mădălina Coca și Renate Grad din echipa Andrei și Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi din echipa lui Smiley.

Telespectatorii au dreptul la un vot gratuit per echipă, dar și la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/ concurent. Pentru a putea vota online la Vocea României trebuie să accesați online pagina oficială Vocea României, la secțiunea votează – click AICI: www.vocearomaniei.protv.ro/votează

Finaliștii de la Vocea Românii 2018. Votează GRATIS online

Concurenții vor avea momente speciale pe scena de la Vocea României în semifinale. Aceștia vor cânta câte o melodie singuri și una în trio – adică fiecare antrenor va cânta o piesă alături de cei doi semifinaliști ai săi. Melodiile care vor fi interpretate în semifinala de la Vocea României 2018 se va regăsi și piesa „Shallow”, interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul „A Star Is Born”, „Who wants to live forever” – Queen, „Unchain my heart – Joe Cocker și „Perfect fără tine”, piesa lui Tudor Chirilă.

Bogdan Ioan, concurentul lui Smiley, este favoritul internauților, care scriu despre el că va fi marele câștigător din anul acesta. „Le mulţumesc celor care mi-au scris că vor să mă voteze şi nu sunt din România şi mulţumesc celor care îmi sunteţi alături! Vreau să vă mulţumesc pentru căldura pe care mi-o arătaţi şi pentru faptul că am ajuns în semifinala de la Vocea României! Sper să fiţi alături de mine şi vineri! Vă îmbrăţişez şi ne vedem vineri!“, scria pe pagina sa de socializare Bogdan Ioan.

Cine sunt finaliștii de la Vocea României

Cele patru voci finaliste de la emisiunea Vocea României sunt:

Echipa Tudor: Alma Boiangiu

Echipa Irina: Dora Gaitanovici

Echipa Andra: Mădălina Coca

Echipa Smiley: Bogdan Ioan

În curs de actualizare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×