Scandal la Survivor România! Cristina Șișcanu a sărit ca o leoaică să-și apere colegul

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/01/2020, 11:49
Scandal la Survivor România! Cristina Șișcanu a sărit ca o leoaică să-și apere colegul
Scandal la Survivor România, în care a fost implicată Cristina Șișcanu. Sursa foto: secretele.ro

De-abia a început emisiunea Survivor România, că a și început scandalul! Emisiunea difuzată de Kanal D a început în forță, însă a și înregistrat prima accidentare destul de serioasă. Aceasta a fost urmată de un scandal imens.

Scandal la Survivor România, în care a fost implicată Cristina Șișcanu

Accidentarea lui Augustin Viziru la Survivor România a dat naștere și primului conflict între Faimoși și Războinici. Enervată la culme de faptul că Andi, rivalul din echipa adversă se bucura și sărbătorea victoria, în timp ce colegul său mai avea puțin și plângea de durere, Cristina Șișcanu nu a mai rezistat și a răbufnit.

Concurentul echipei Faimoșilor, Augustin Viziru, a avut parte de o accidentare serioasă la gamba stângă, ceea ce l-a făcut să iasă învins dintr-o probă contra echipei adverse.

„Ți-a picat greu la stomac?”

Pentru că Andi, fosta ispită de la Insula Iubirii a fost cel care l-a înfrânt, ceilalți concurenți din echipa fostei vedete de la Antena 1 au sărbătorit victoria, lucru ce a deranjat-o foarte mult pe Cristina Șișcanu, care nu a ezitat și l-a pus la punct pe Andi imediat.

„Ți-a picat greu la stomac? Ți-a picat greu la stomac înfrângerea asta?”, i-a spus Andi lui Augustin Viziru, într-o notă ironică. Cu toate acestea, rivalul lui Augustin Viziru a conștientizat imediat că acesta chiar avea o problemă serioasă. „E la pământ omul, nu dau în el”, a mai spus Andi.

Pentru că accidentarea lui Augustin Viziru a fost foarte serioasă și acesta chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale, Cristina Șișcanu i-a adresat câteva replici dure lui Andi, după ce a văzut că acesta se bucură de victorie, în timp ce colegul ei se tăvălește pe jos de durere, la propriu.

„Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință! Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!”, spus Cristina Șișcanu.

Nici Andi nu s-a lăsat mai prejos, așa că i-a răspuns imediat vedetei. „Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!”a replicat Andi, extrem de nervos.

„Lipsă de bun simț, atât am spus! Mi se pare încredibil câtă lipsă de civilizație! I-am spus pur și simplu că nu e frumos să râdă când un om e în suferință. Despre asta era vorba. Îmi dă mie lecție de morală!”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×