Scandal sexual la Iași! Relații sexuale în biroul unui primar cu minore răpite! Edilul a plătit 100 de lei proxenetului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 12:52
Scandal sexual la Iași! Relații sexuale în biroul unui primar cu minore răpite! Edilul a plătit 100 de lei proxenetului GALERIE FOTO
Damian Butnariu este implicat într-un scandal sexual cu minore traficate. Sursa foto - facebook

Scandal sexual la Iași acolo unde o întreagă comună a luat foc după ce s-a aflat că primarul a întreținut relații sexuale cu două minore traficate, chiar în sediul instituiției! a făcut-o în biroul în care trebuia să ia cele mai bune decizii pentru urbea pe care o conduce.

Scandal sexual la Iași!

Concret, Damian Butnariu, primarul din comuna Mogoșești Siret este citat în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori.

Edilul nu a ezitat și a recunoscut faptul că a întreținut relații intime cu două tinere minore.

Relații sexuale în biroul unui primar cu minore răpite!

Conform declarațiilor, acestea erau provenite de la proxeneți. Cele două fete erau traficate din zona orașului Pașcani.

„Peștii” sunt acum cercetați pentru trafic de carne vie și riscă pedepse grele din partea judecătorilor. Edilul le-a transmis judecătorilor că ar fi plătit suma de 100-150 de lei unui proxenet din Pașcani.

Din păcate pentru el, totul a ajuns în vizorul oamenilor legii. S-a întâmplat lucrul acesta după ce o fată de 17 ani, care între timp s-a căsătorit, a depus o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi.

Tânăra l-a acuzat pe proxenet că a răpit-o atât pe ea, cât și pe sora ei, în scopul de a le obliga să se prostitueze. Contactat telefonic recent de jurnaliștii de la „Ziarul de Iaşi“, primarul Butnariu a fost destul de incoerent.

Edilul nu a negat explicit declaraţia dată în faţa anchetatorilor, însă a ţinut să spună că nu îşi mai aduce foarte bine aminte.

„Hmmm, nu mai ştiu, e mult de atunci“, a spus primarul despre cayul în care a fost implicat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×