Rețea de proxenetism descoperită în București. Se efectuează percheziții și în județul Ilfov: mai multe minore, victime

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 09:12
Rețea de proxenetism descoperită în București. Se efectuează percheziții și în județul Ilfov: mai multe minore, victime
Rețea de proxenetism destructurată în București. Sursa foto: digi24.ro

Mai multe percheziții au loc în această dimineață într-o rețea de proxenetism în București și județul Ilfov. Patru descinderi au fost efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4.

Rețea de proxenetism destructurată în București. Percheziții și în județul Ilfov

Au fost vizate mai multe locuințe din Capitală (sectorul 4) și județul Ilfov. Este vorba despre o rețea de trafic sexual cu minore, conform informațiilor oferite de Poliția Capitalei. În acest caz este vizată și infracțiunea de act sexual neconsimțit cu un minor, potrivit comunicatului emis de autorități presei.

În speță, din probele și datele obținute de anchetatori, mai multe persoane sunt acuzate de raporturi sexuale repetate cu fete minore ori că au înlesnit prostituția cu minore. Persoanele care au fost percheziționate la domiciliile lor au fost duse la audieri, iar dacă informațiile deținute de polițiști și procurori se confirmă, acestea riscă ani grei de pușcărie.

rețea proxenetism bucurești și ilfov
Perchezițiile au fost efectuate la mai multe domicilii din sectorul 4 (hartă)

DIICOT a făcut descinderi la proxeneți și în luna aprilie

„În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor. De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei, scrie știrileprotv.ro.

O altă rețea de proxenetism a fost destructurată în luna aprilie a acestui an, când cei de la DIICOT au efectuat percheziții în mai multe locuri din București și județele Dâmbovița și Călărași. Atunci a fost vizat un grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane minore, violare de domiciliu și lipsire de libertate, printre altele.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×