Andi de la Survivor România, probleme de sănătate în Dominicană: „Adaptarea aici este foarte greoaie” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/01/2020, 21:28
Andi de la Survivor România, probleme de sănătate în Dominicană: „Adaptarea aici este foarte greoaie” – Video
Andi de la Survivor România, probleme de sănătate din prima zi în Dominicană. Sursa foto: captură Kanal D

Andi de la Survivor România a avut probleme de sănătate în prima zi de când a ajuns în Republica Dominicană, acolo unde se luptă pentru marele premiu pus la bătaie în reality-show-ul de la Kanal D.

Andi de la Survivor România, probleme de sănătate din prima zi

Fosta ispită de la Insula iubirii a avut febră și a acuzat dureri puternice de stomac în prima zi petrecută în jungla dominicană, însă în a doua zi și-a mai revenit.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Astăzi mă simt un pic cam slăbit, am avut niște probleme la stomac și am făcut febră. Adaptarea aici este destul de greoaie”, a declarat Andi, conform kanald.ro.

„Pot să fac față unei probe”

„Bine că mi-a fost rău ieri și astăzi sunt mai bine, pot să fac față unei probe”, a mai spus concurentul din echipa Războinicilor.

„Am ales să particip la pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății”, spunea Andi în videoclipul său de prezentare.

Competiția Survivor România a început aseară, iar concurenții au trebuit să treacă prin primele probe de foc.

Printre concurenți se numără Asiana Peng, Ruby, Elena Ionescu, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Lino Golden.

Emisiunea Survivor România este difuzată de sâmbătă până marți de la ora 20:00, imediat după Știrile Kanal D.

Show-ul este creat după modelul Exatlon România, care a avut trei sezoane. Reality-show-ul fusese prezentat înainte de Cosmin Cernat, iar acum show-ul este condus de vloggerul Dan Cruceru.

 

 

Închide ×