Scandal la Ferma între Cătălin Zmărăndescu și Otniela: “Hai, pune-ţi botniţă”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/05/2019, 12:43
Scandal la Ferma între Cătălin Zmărăndescu și Otniela: “Hai, pune-ţi botniţă” GALERIE FOTO
Scandal ca la usa cortului intre Otniela si Catalin Zmarandescu

Fanii emisiunii Ferma, difuzată de PRO TV, au putut urmări un conflict deschis între Otniela și Cătălin Zmărăndescu, în ediția de miercuri, 15 mai! De când este fermier șef, Otniela se confruntă parcă cu și mai multe probleme decât de obicei. Ceilalți fermieri nu par să asculte ordinele date de frumoasa blondină.

A izbucnit un scandal între Otniela și Cătălin Zmărăndescu

”De când sunt fermier șef, am fost sabotată, iar sarcinile nu mi-au fost ascultate. Oricum aș da-o cu ei, se are că nu este bine. E situația aceea, orice ai face, nu este bine”, a mărturisit Otniela. Chiar dacă nu le-a trasat niște sarcini grele, ceilalți participanți la emisiune par că nu tolerează nimic din ceea ce vine de la Otniela. Sarcinele de miercuri au fost unele chiar lejere. Otniela le-a cerut să facă mâncare și să deseneze, dar și să fie spălate geamurile. Scandalul însă tot a izbucnit.

Cel care s-a scandalizat a fost Cătălin Zmărăndescu, care s-a luat de Otniela fără un motiv. Unul dintre cele mai palpabile motive ar fi fost unul …gastronomic. Cătălin Zmărăndescu era hămesit, însă mâncarea nu era gata. Atât i-a trebuit fostului luptător.

Scandal Otniela Catalin Zmarandescu
Otniela i-a cerut lui Catalin Zmarandescu s-o ignore, dupa scandal

”Pune-ți botniță la bot”

Zmărăndescu a început să vocifereze la adresa Otnielei, pe care a acuzat-o că nu muncește și nu face nimic în Fermă. ”Tu nu poți să speci geamurile? Să nu vă gândiți că intru eu la geamuri. Sunteți trei muieri, vedeți cum spălați geamurile”, a spus Zmărăndescu. Chiar dacă Otniela i-a spus că nu l-a pus nimeni să spele geamurile, Zmărăndescu a continuat să o acuze pe Otniela că nu face nimic și că lui îi este foame.

Ioana Filimon avea sarcină să facă o plăcintă, însă camerele au surprins-o făcând ce știe ea mai bine: se făcea frumoasă în oglindă, se machia și se aranja.

”Eu am muncit mereu. Ești aici de trei săptămâni și nu ști tu ce am muncit eu. Ai un tupeu extraordinar. Ești un bărbat care jignește o femeie. Măsoară-ți cuvintele! Te rog să-ți măsori cuvintele. Foarte frumos! O educație superbă. Un bărbat de vârsta ta să jignească o femeie, foarte frumos, ce să zic”, a spus Otniela. ”Extraordinar! Ai muncit de nu mai poți. Nu faci nimic și dai vina pe alții că nu fac. Nu îmi dai și două palme? Ia-mă și de urechi. Hai, pune-și botniță la bot”, i-a strigat Cătălin Zmărăndescu lui Otniela.

Cel care a susținut-o…mental doar a fost Florin Pastramă. Chiar dacă în momentul când Otniela și Cătălin Zmărăndescu se certau, Florin Pastramă nu a schițat niciun gest și nu a scos un cuvânt, după aceea a spus în fața camerelor: ”Bravo Shakira! Vorbește ce vrei, ce ai pe suflet. Sunt lângă tine, nu se ia nimeni de tine. Voi fi lângă tine trup și suflet”, a spus Pastramă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×