Supriză pentru concurenții de la Ferma! Mihaela Rădulescu vine în mijlocul lor

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/05/2019, 18:38
Supriză pentru concurenții de la Ferma! Mihaela Rădulescu vine în mijlocul lor GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu a venit în mijlocul concurenților de la Ferma Sursa Foto: Hepta

Mihaela Rădulescu le-a făcut o surpriză frumoasă concurenților de la Ferma. Vedeta a luat decizia de a se simți și ea o zi exact ca participanții show-ului. Cum s-a petrecut totul și ce părere a avut diva de Monaco despre condiții?

Mihaela Rădulescu a dormit la Ferma!

Mihaela Rădulecu s-a pus în pielea concurenților pentru o zi. Vedeta a avut exact același stil de viață ca cei care participă la reality show. După ce tensiunile dintre cei din fermă au crescut, bruneta a decis să vină să liniștească apele. Aceasta nu s-a oprit doar la asta! Andreea Rădulescu i-a încântat și cu două tipuri de prăjituri, dar și cu micul dejun. De asemenea, a intrat în jocul vedetelor de la Ferma și a jucat Adevăr sau Provocare. Cu toate că fosta iubită a lui Dani Oțil a încercat din răsputeri să aducă liniștea în locuința lor, Otniela pare că nu se mai simte atât de bine cu restul fermierilor, așa că un război psihologic va continua,se pare, până la finele competiției, între ea și Cătălin Moroșanu.

„Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut și pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei (râde)”, a spus aceasta despre condițiile din Ferma.

mihaela radulescu a venit in mijjlocul concurentilor de la ferma
Mihaela Rădulescu a venit în mijlocul concurenților de la Ferma
Sursa Foto: Hepta

Scandal imens la Ferma

Din păcate, la scurt timp după ce filmările de la Ferma s-au încheiat, amănunte de neimaginat au ieșit la iveală. Potrivit unor surse D.A.S., Mihaela Rădulescu ar fi agresat-o fizic pe producătoarea celorlalte sezoane. ”Mihaela Radulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului.

În Ferma se muncea 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare 3 luni, în frig și în condiții de sclavie„ a dezvăluit o sursă apropiată echipei de filmare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×