Brigitte Năstase, mesaj pentru Florin Pastramă, după ce a plecat de la Ferma: “Împreună până la capăt”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/05/2019, 11:58
Brigitte Năstase, mesaj pentru Florin Pastramă, după ce a plecat de la Ferma: “Împreună până la capăt” GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt, mesaj pentru Florin Pastramă, după eliminare Sursa Foto: Hepta

Brigitte Sfăt i-a transmis un mesaj emoționant lui Florin Pastramă, iubitul care a rămas în continuare în competiția Ferma. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost eliminată după duelul pe care l-a avut cu Otniela. Ce mesaj i-a lăsat Brigitte lui Pastramă?

Brigitte Sfăt, mesaj pentru iubitul rămas în Fermă

Brigitte Sfăt a părăsit Ferma în urma duelului cu Otniela, astfel că l-a lăsat singur în competiție pe Florin Pastramă. Cei doi s-au îndrăgostit pe parcursul concursului i au continuat relația și după show. Zilele trecute, bruneta a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu acesta și i-a transmis și un mesaj emoționant despre iubirea pe care i-o poartă.

Zilele trecute. Eşti tot ce am visat. Sunt mândră de tine. Împreună până la capăt”, este declaraţia de dragoste pe care Brigitte Sfăt i-a făcut-o public, pe o rețea de socializare, lui Florin Pastramă. Cei doi amorezi nu au putut aștepta până acasă, așa că s-au logodit exact în locul în care se aflau.

Brigitte Sfăt, mesaj pentru Florin Pastramă, după ce a părăsit Ferma
Brigitte Sfăt, mesaj pentru Florin Pastramă, după eliminare
Sursa Foto: Hepta

M-am milogit de el să vină

Nimic nu a părut imposibil pentru Brigitte și Florin Pastramă. Cu toate că ambii erau logodiți acasă, iar oameni care aveau povești lungi de iubire erau în pregătiri pentru pasul cel mare, dragostea dintre Brigitte și Pastramă și-a spus cuvântul. Aceștia au uitat de tot și toate și și-au dat frâu liber simțirilor. Fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit recent care a fost, de fapt, statusul relației sale în momentul în care a plecat spre Fermă.

„Pe data de 4 decembrie am fost părăsită de Cornel, a plecat de acasă… Noi urma să pozăm într-un pictorial, în două zile. M-am milogit de el să vină pentru că urma să pozăm în pictorial. Pe 20 decembrie 2018 a plecat cu totul… N-am vrut să par o femeie părăsită. Pe 20 decembrie el m-a părăsit pentru a doua oară pentru că am deschis dopul la cadă şi el mai stătea în cadă. Eu am ieşit mai repede, am deschis dopul la cadă şi nu am ţinut cont că el mai voia să mai stea în cadă”, a susținut Brigitte Sfăt, despre relația precedentă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×