Brigitte Sfăt a dezvăluit cu câți bărbați a fost cuplată! Iubita lui Florin Pastramă nu s-a sfiit să recunoască

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/05/2019, 12:41
Brigitte Sfăt a dezvăluit cu câți bărbați a fost cuplată! Iubita lui Florin Pastramă nu s-a sfiit să recunoască GALERIE FOTO
Câți bărbați a avut Brigitte Sfăt? Sursa Foto: Hepta

Brigitte Sfăt este cunoscută pentru relațiile furtunoase pe care le-a avut, mai ales pentru mariajul cu Ilie Năstase care s-a încheiat cu un mare scandal. Odată cu participarea la emisiunea Ferma, Brigitte a revenit cu noi controverse în privirile presei.

Cu câți bărbați s-a cuplat Brigitte Sfăt?

Brigitte Sfăt a avut doar câteva relații de-a lungul vremii cu bărbați cunoscuți showbiz-ului românesc. Printre aceștia se află și Cătălin Cazacu. Mare a fost scandalul dintre cei doi și fotografia nud pe care i-a trimis-o sportivului de la Exatlon. Desigur, cunoscuta relația, cea care a făcut-o și ceva mai vizibilă în spațiul public, a fost cu Ilie Năstase.

Despărțirea de jucătorul de tenis celebru a fost cea mai „grandioasă”, din ea nelipsind scandaluri, certuri în fața oricui, reproșuri și jigniri nenumărate. Frumoasa brunetă are doi copii, din două povești de iubire diferite. De curând, s-a iubit cu un afacerist tânăr pe nume Cornel Oană, cel de care s-a despărțit într-un mod neașteptat, în fața camerelor. Brigite Sfăt l-a înșelat la Ferma cu Florin Pastramă, cel care a cerut-o în căsătorie chiar în competiție.

Câți bărbați are Brigitte Sfăt?
Câți bărbați a avut Brigitte Sfăt?
Sursa Foto: Hepta

Florin Pastramă, ultima poveste de iubire a Brigitte Sfăt

„Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc. Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă.

Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată. Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei”, a explicat Carmen Harra, prevăzătoare, pentru perfecte.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×