Cum au reacționat fanii Ferma după duelul dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/05/2019, 09:53
Cum au reacționat fanii Ferma după duelul dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă GALERIE FOTO
Cum au reacționat fanii Ferma după duelul dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă Sursa foto: captură protv.ro

Ediția de miercuri, 8 mai, a show-ului Ferma, de la Pro TV, a adus pe micile ecrane nu numai tensiuni și strategii, ci și râsete. Ca nou lider al Fermei este Ioana Filimon, care s-a bătut cot la cot cu Pastramă pentru rolul său.

Cum au reacționat fanii Ferma după duelul pentru mâncare dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Cum funcția înaltă implică și îndatoriri, modelul a fost nevoit să aleagă un duelist. După ce s-au luptat pentru mâncare, căutând pe lacul din apropiere cutiile cu hrană, toți s-au așezat, alături de Cristi Bozgan, unul dintre moderatorii show-ului, și s-au pus pe nominalizat. Strategia, care pare să fi fost, de fapt, un gând comun, a fost de a-i trimite în camera servitorilor pe Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, controversatul cuplu al emisiunii…și așa a și fost.

Înverșunați împotriva Brigittei și deranjați de comportamentul și atitudinea sa, toți considerând-o alunecoasă, au votat-o pentru a dormi, în intimitate, cu Pastramă. Din acest punct, cărțile fiind scrise, atmosfera s-a mai detensionat odată cu duelul. Vedetele au intrat în ”ring” și s-au luptat pentru mâncare și produse de îngrijire. De această dată, este vorba despre Brigitte și Pastramă. Cei doi au fost nevoiță să se lupte, îmbrăcați în costume de baie, mergând pe câteva butoaie.

Cum au reacționat fanii Ferma după duelul dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă
Fanii emisiunii susțin că duelul trebuia oprit
Sursa foto: captură protv.ro

Proba a nemulțumit fanii emisiunii de la Pro TV

Proba a fost una foarte grea, dat fiind că echilibrul nu mai există în condițiile de față, iar sportivitatea fiecăruia e la un nivel insignifiat pentru ce trebuiau să facă. Cea care s-a lovit cel mai mult, fără să se plângă, a fost bruneta, căzând la fiecare pas făcut pe butoi. Cu toate acestea, afacerista a reușit, fără să își propună, să aducă zâmbetul pe buze membrilor Fermei. În urma duelului, nemulțumiți de rezultat și chiar și de probă au fost fanii emisiunii. În comentariile regăsite pe pagina de Facebook a show-ului se arată că admiratorii Fermei spun că lupta nu trebuia să continue, căci ar fi dus la o accidentare puternică din lipsa de sportivitate și de fair play.

„Producatori,organizatori ai reality show-ului:”Ferma”, acest duel nu trebuia continuat, trebuia descalificat acest haotic Pastramă. Vreți încă o accidentare din lipsa de sportivitate greu de înțeles, de fair play..”, este unul dintre mesajele postate pe pagina oficială a emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×