Probleme între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la Ferma: “Îți place cu ei, o să rămâi cu ei”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/05/2019, 09:39
Probleme între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la Ferma: “Îți place cu ei, o să rămâi cu ei” GALERIE FOTO
Probleme între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la Ferma Sursa foto: captură emisiunea Ferma

Emisiunea ”Ferma. Un nou început” de la Pro TV, filmată în creierii munților, a fost cu adevărat un nou început. Filmați 24 din 24, concurenții au legat prietenii, au intrat în conflicte, au trecut prin stări pe care nu le cunoșteau, dar s-au și iubit.

Probleme între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la Ferma

Este vorba, desigur, despre controversatul cuplu, care pare că trăiește de pe o zi pe alta, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Cei doi erau cât pe ce să se logodească, de ziua lui Pastramă, s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori, iar acum o ploaie de tristețe vine din nou spre ei. Lucrurile între ei scârțâie, însă, de această dată, nu din cauza atingerilor pe care Pastramă le mai oferă în stânga și dreapta, ci din cauza grupului din care Pastramă tot intră și iese.

Ea de la fermieri, el de la bandiți, s-au unit și au ajuns la un consens, Brigitte lăsând în urmă oamenii cu care a stat în Fermă multă vreme, venind de partea partenerului său. Oscilant, Pastramă nu a fost mulțumit nici așa, nefiind un om stabil, încercând să facă pe plac tuturor, se învârte de la o tabără la alta, bulversând mulțimea. Brigitte, nici ea foarte stabilă, a fost deranjată de ”plimbarea” lui Pastramă, neînțelegând de ce parte este de multe ori, a răbufnit.

Probleme între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la Ferma: “Îți place cu ei, o să rămâi cu ei”
Relația dintre cei doi scârțâie din nou
Sursa foto: captură show Ferma, Pro TV

Vedetele încearcă să îl convingă pe Pastramă că este doar un ”cățel” care se plimbă după cui i se ordonă

Afacerista a început o discuție, care parcă ar exista de când se cunosc, despre cum funcționează jocul, care sunt strategiile și planurile. De altfel, deranjați de situație și de ”mutatul cu cortul” dintr-o tabără în alta sunt și concurenții, însă nu dând vina pe Pastramă pentru nefotărârea sa, ci pe Brigitte. Vedetele consideră că atitudinea lui se datorează exclusiv Brigittei. Tocmai din această cauză, fermierii și bandiții rămași l-au luat la discuții serioase legate de acest aspect. Mai mult, doresc să îi deschidă ochii , spunându-i că statutul lui este de ”cățel” care se plimbă după cum îi ordonă bruneta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×