Brigitte Sfăt îndrăgostită de Cătălin Moroșanu! Cum a reacționat Florin Pastramă când a aflat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/05/2019, 14:04
Brigitte Sfăt îndrăgostită de Cătălin Moroșanu! Cum a reacționat Florin Pastramă când a aflat GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt a recunoscut că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu! Cum areacționat Florin Pastramă?

Brigitte Sfăt a mărturisit lucruri șocante! Fosta soție a lui Ilie Năstase a recunoscut că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu, în ediția de joi, 2 mai. De asemenea, a specificat și faptul că cei doi aveau o perioadă când erau extrem de apropiați.

Brigitte Năstase a recunoscut că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu

Ediția de joi, 2 mai, a adus o mărturie incendiară. Actuala iubită a lui Florin Pastramă a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu. Cei doi erau prieteni buni la începutul competiției, făcând front comun și cu Ioana Filimon. „Chiar a fost unica persoană de care mi-a păsat și m-a rănit prea mult. El mi-a făcut foarte multe complimente, mi-a zis că sunt -viața lui-.A zis că dacă o să câștig proba de mâncare imi face masaj, dar el știe să facă numai masaje erotice. M-am rugat la Dumnezeu să câștig proba, dar după mi-am dat seama că Dumnezeu nu o să mă ajute, pentru că îmi doream masaj de la un om însurat„, a spus Brigitte cu lacrimi în ochi.

Fosta soție a lui Ilie Năstase i-a recunoscut și actualului iubit, Flori Pastramă, că dacă situația dintre Moroșanu și aceasta ar fi fost altfel, cei doi ar fi format un cuplu. „Dacă nu mă rănea de atâtea ori nu eram împreună acum. Tu știai foarte bine că eu, de fapt, mă îndrăgostisem de el”, i-a zis Brigitte lui Pastramă. Actualul iubit a rămas fără cuvinte la cele auzite.

Brigiite Sfăt a recunoscut că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu
Brigiite Sfăt a recunoscut că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu

„Vreau să fii mama copiilor mei și soția mea!”

Brigitte Sfăt a fost cerută în căsătorie de Florin Pastramă. Lucrurile pare că sunt din ce în ce mai serioase dintre cei doi. Cu toate că dragostea lor este cu năbădăi, în stilul lor caracteristic, aceștia se bucură de momentele împreună, comportându-se întocmai ca un cuplu. „Vreau să fii mama copiilor mei și soția mea!”, i-a spus Florin Pastramă lui Brigitte Sfăt.

Din nefericire, certurile dintre proaspeții logodnici nu au întârziat să apară la doar o zi de la marea cerere. „Mă simt flolosită. I-ai lăsat să vină la mine cu tot felul de propuneri. De ce i-ai lăsat să mă dărâme? De ce nu ai avut încredere în mine? De ce nu crezi că eu m-am rugat și știu?”, a spus bruneta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×