Scandal uriaș în Ferma! Cătălin Moroșanu nu o mai suportă pe Otniela. A jignit-o în fața camerelor

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/05/2019, 09:40
Scandal uriaș în Ferma! Cătălin Moroșanu nu o mai suportă pe Otniela. A jignit-o în fața camerelor GALERIE FOTO
Cătălin Moroșanu a jignit-o pe Otniela Sursa Foto: Facebook

Cătălin Moroșanu s-a săturat de minciuni și a spus totul pe față, poate prea pe față pentru unii care nu i-au înțele ieșirea. Luptătorul de K1  a mărturisit care este cu adevărat părerea sa despre Otniela. Acesta a părut că a plăcut-o până zilele trecute, înainte de marele duel cu Brigitte. Ce a spus Moroșanu despre frumoasa blondină?

Moroșanu, jigniri nenumărate la adresa Otnielei

Se pare că duelul dintre Otniela și Brigitte a scos la iveală lucruri la care nimeni nu se aștepta. Cătălin Moroșanu, odată în relații bune cu ambele, a ales să nu susțină pe nimeni în bătălia pentru locul în fermă. Din păcate, frumoasa blondă l-a dezamăgit crunt pe luptător, așa că pentru acesta nu a mai fost cale de întoarere. Dacă zilele trecute o ajuta să învețe pentru proba de îndemânare, acum o jignește crunt. „Sub frumusețea ta…se ascunde un loc putred. Ce caracter infect! Ești șmecheră, nu-mi vine să cred așa ceva. Cât de prefăcută a putut să fie această ființă”, a afirmat luptătorul despre Otniela.

Ultimul duel a făcut „curățenie” în Fermă, lucru dorit de mulți, încă de la începutul competiției. Brigitte Sfăt a părăsit competiția după ce a pierdut și la a doua probă de îndemânare aleasă de Otniela. Fosta soție a lui Ilie Nătase a afirmat, la finele bătăliei, că îi este dor de copii săi și că se bucură că ajunge în sfârșit acasă la aceștia.

Cătălin Moroașnu a jignit-o pe Otniela
Cătălin Moroșanu a jignit-o pe Otniela
Sursa Foto: Facebook

Brigitte Sfăt a părăsit Ferma!

Duel de eliminare dintre Otniela Sandu și Brigitte Sfăt a decis cine merită locul în Ferma. Din fericire pentru cei rămași în Fermă, iubita lui Florin Pastramă a fost eliminată. „Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show.

Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară”, a declarat Brigitte Năstase”, a fost mesajul Brigitte Sfăt, după ce a pierdut și ultima probă a duelului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×