Scandal la Ferma de la PRO TV! Concurenții au fost la un pas de bătaie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 12:40
Scandal la Ferma de la PRO TV! Concurenții au fost la un pas de bătaie
Concurenții de la Ferma, la un pas de bătaie! Ce s-a întâmplat?

Scandal fără precedent la  Ferma de la PRO TV! Kamara a fost extrem de deranjat de gestul lui Florin Pastramă. Din păcate, vărul soției lui Pepe a cam atras antipatii nenumărate în emisiunea unde este concurent.

Acesta locuiesc la o cabană în apropierea fermei unde stau cei care au câștigat probele. Kamara, Valentin Bărbulescu și Florin Pastramă sunt singurii băieți din casă. Cei trei au avut destul de multe discuții pe parcursul șederii împreună. Întâi de toate s-au certat după ce Florin Pastramă a încercat să le cucerească pe Geanina Ilieși, Otilia și Otniela, cunoscută și ca Shakira.

Scandal la Ferma! Kamara, extrem de supărat pe Florin Pastramă

Un nou conflic între Florin Pastramă și Kamara l-a adus pe artist să izbucnească! „Dacă eram în cu totul altă împrejurare, își rupeam un scaun în cap, după faza cu farfuria! Nu avem nevoie de figuri din astea! După aia mă lua poliția, poate făceam pușcărie, dar îți rupeam un scaun în cap! Nu mai mânca, tăticule. Nici nu meriți să mănânci dacă ai aruncat mâncarea… Numai probleme faci ”, a fost reacția furibundă a lui Kamara.  „E vorba de respect, pot să arunc și eu cu scaunul. Nu e nimic rău să faci teatru, dar faptul că ai aruncat cu farfuria e un gest foarte urât”, i-a replicat și Vali Bărbulescu lui Florin Pastramă

Florin Pastramă, vărul soției lui Pepe, scandal fără precedent la Ferma!
Florin Pastramă, vărul soției lui Pepe, scandal fără precedent la Ferma!

Florin Pastramă a reprezentat cel mai controversat concurent de la Ferma din toate sezoanele.  Băieții care locuiesc alături de el în casa de lângă Fermă i-au făcut des observații că le-ar face pe fete să se simtă extrem de incomod.  Valentin Bărbulescu, fotograf, i-a atras atenția asupra gesturilor sale ieșite din comun, ținând cont de conjunctura în care se află. Kamara s-a certat cu Florin Patsramă și în alte dăți. Cei 3 băieți nu au reușit să se pună de acord cu sarcinile pe care le au de îndeplinit, astfel că opiniile lor, extrem de diferite, l-au adus ceartă în casă.

Cine este Florin Pastramă?

“Sunt Florin Pastramă, sunt țigan și mă mândresc cu acest lucru. În 1990, tatăl meu a înființat o agenție imobiliară. Tot timpul eram cu taică-miu. Când a murit el, a fost prima dată în viața mea când am plâns și am știut ce înseamnă suferința. Mama e totul pentru mine, e îngerul meu. Locuiesc cu ea. Mai am un frate mai mare și trei surori. Am avut tot ce mi-am dorit de la familie, mi-au oferit tot ce mi-am dorit.

Florin Pastramă, concurent la Ferma
Florin Pastramă, concurent la Ferma

Am terminat Facultatea de Drept, am luat Licența, dar după ce a murit taică-miu, am renunțat la profesie și a trebuit să mă ocup de business. Nu sunt implicat în niciun dosar la poliție. Cred foarte mult în Dumnezeu și Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-a oferit, chiar mult mai mult decât meritam. Nu am nevoie de bani, banii pe care o să-i câștig o să-i donez unui orfelinat. Sunt un tip pozitiv și ăsta e avantajul meu în această emisiune. O să ajung în finală!”, a povesit Florin Pastramă despr el, înainte să intre în competiția Ferma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×