Scandal la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca! Credincioșii împărtășiți cu aceeași linguriță

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/03/2020, 13:19
Scandal la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca! Credincioșii împărtășiți cu aceeași linguriță GALERIE FOTO
Oamenii s-au împărtășit cu aceeași linguriță. Sursa foto - captură cluj24.ro

Scandal la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca, acolo unde lumea s-a împărțit în două. Pe de o parte au fost cei care n-au avut nicio problemă în a se împărtăși cu aceeași linguriță.

Scandal la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca!

Au existat și nemulțumiți! Mai exact, în cealaltă tabără s-au aflat oameni contrariați de faptul că preoții  nu au înțeles nimic din pericolul care ne paște.

Mai mult de atât, credincioșii spun că ordinele militare ale autorităților desemnate să gestioneze împiedicarea răspândirii epidemiei cu noul coronavirus, erau nesocotite fără nici cea mai mică jenă.

Credincioșii împărtășiți cu aceeași linguriță

Concret, în timpul oficierii Sfintei Liturghii, călugării și preoții de la Catedrala Mitropolitană din Cluj îi împărtășeau pe credincioși cu aceeași linguriță.

Se întâmpla lucrul acesta fără ca lingurița să fie măcar ștearsă înainte de refolosire. Au existat câteva zeci de credincioși care n-au avut nici cea mai mică obiecție.

Oamenii s-a așezat frumos la coadă și au așteptat momentul împrtășaniei. La un moment dat, unul dintre cei veniți la biserică s-a arătat indignat că reporterii Cluj24.ro au filmat întreaga scenă.

Acesta s-a așezat în fața jurnaliștilor și a încercat să-i împiedice să facă forografii. ”Pot să stau unde vreau eu”, spunea bărbatul.

Între timp, două decese au fost înregistrate pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus

Discutăm despre bărbatul cu cancer în fază terminală internat la Craiova, a cărui moarte a fost anunţată prima, şi de un alt bărbat de 74 de ani care avea o boală cronică şi se afla în programul de dializă, fiind internat la Spitalul ”Victor Babeş” din Capitală.

Alte 66 de persoane, cu vârsta cuprinsă între 9 ani şi 74 ani. au fost diagnosticate cu COVID-19, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 433. 64 de persoane au fost declarate vindecate.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×