Scandal între Brigitte și Florin Pastramă pe o plajă din Mamaia! S-au certat în văzul lumii

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/06/2019, 17:59
Scandal între Brigitte și Florin Pastramă pe o plajă din Mamaia! S-au certat în văzul lumii
rigitte Sfăt l-a făcut cu ou și cu oțet pe proaspătul ei soț Florin Pastramă Sursa foto: Facebook

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă cel mai nou cuplu din peisajul autohton și-au petrecut weekend-ul pe o plajă de lux din Mamaia. Fosta soție a tenismenului Ilie Năstase l-a umilit public, pe plajă, în văzut tuturor, pe cel care i-a devenit de curând soț.

Proaspătul cuplu s-a certat pe o plajă din Mamaia

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au ales să se relaxeze weekend-ul acesta pe o plajă de lux din stațiunea Mamaia. La scurt timp după ce au ajuns pe plajă, proaspății însurățeii au fost protagoniștii unei discuții care s-a lăsat cu jigniri. Se pare că, Florin Pastramă a uitat mașina deschisă, iar Brigitte Sfăt s-a dezlănțuit imediat.

,Florin a uitat portbajul deschis. Imediat ce Brigitte a sesizat acest lucru s-a năpustit asupra lui: «Tâmpitule, ai lăsat mașina deschisă». L-a înjurat ca la ușa cortului. Toată plaja s-a uitat la cearta lor. Pur și simplu l-a umilit în văzul tuturor”, a povestit un martor ocular, potrivit cancan.ro. 

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în luna februarie. La scurt timp după terminarea filmărilor, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil. Căsătoria a avut loc pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat chiar și foști concurenți de la Ferma.

Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă pe 27 mai 2019
Brigitte Sfăt l-a făcut cu ou și cu oțet pe proaspătul ei soț Florin Pastramă
Sursa foto: Facebook

Brigitte Sfăt a ajuns la a patra căsnicie

Afaceristul imobiliar Florin Pastramă s-a mutat imediat după nuntă în vila de lux a lui Brigitte Sfăt. Astfel, Pastramă a devenit stăpân pe bunurile și proprietățile brunetei care sunt valorificate la un milion de euro. Luna viitoarea va avea cununia religioasă și se va desfășura în stil american.

Fosta concurentă de la ”Ferma” a mai fost căsătorită în trecut cu Octav Sfăt, Ilie Năstase, dar și cu Cornel. În anul 2002 afaceristul Octav Sfăt a murit. Pe 24 mai 2013 Brigitte și noul ei iubit, Ilie Năstase depuneau actele de căsătorie. Trei săptămâni mai târziua aceștia spuneau ”Da” la Primăria Timișoara.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×