Ce avere are Brigitte Pastramă! După scandalul monstru cu Raluca Podea, a făcut totul public

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
22/06/2019, 14:11
Ce avere are Brigitte Pastramă! După scandalul monstru cu Raluca Podea, a făcut totul public
S-a aflat ce avere are Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase. Sursa foto:spynews.ro

Brigitte Pastramă nu are de gând să îngroape prea curând securea războiului cu Raluca Podea, fosta iubită a actualului său soț, Florin Pastramă. Chiar dacă omul de afaceri a încercat să calmeze spiritele, iată că cele două femei continuă să-și arunce vorbe grele.

Brigitte Pastramă și-a făcut publică averea

Cel mai recent scandal a izbucnit în jurul averii fostei soții a tenismenului Ilie Năstase, Raluca Podea acuzând-o pe vedetă că și-a unit destinele cu Florin Pastramă, pentru a profita de pe urma câștigurilor sale. Deranjată de toate aceste afirmații, Brigitte a răbufnit pe rețelele de socializare, dezvăluind atât veniturile, cât și toate proprietățile pe care le deține.

Eu Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față venitul meu lunar este de minim 15.000€ , după ce îmi plătesc taxele, sunt proprietară a trei imobile -un club, un restaurant și o vilă cu piscină în Timișoara,pe care eu și fiul meu le am moștenit, de la primul meu soț, la vârsta de 26 de ani. În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu Piscina în Pipera și două businesuri: Magic castle București unde sunt asociat unic și o firmă de logistică și avocatură , cu care dacă îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție , cu figuri de fostă logodnică imaginară , o voi da în judecată. Pe litoral, la Mamaia, dețin și un apartament de lux, pe care doresc să- l vând cu 180.000€, nu 150.000 cât au scris ziarele, pentru că îmi doresc să rămân gravidă cât de curând și acesta se află exact în zona de cluburi Loft și Nuba. Mi am făcut această mică descriere în caz că vreo rapandulă ieftină și frustrată mai are de gând să îmi pronunțe numele sau să se compare cu mine” , a scris Brigitte Pastramă, punând astfel stop speculațiilor conform cărora ar fi o soție întreținută.

Mesajul publicat de Brigitte Pastramă, pe contul personal de Facebook. Sursa foto:spynews.ro
Mesajul publicat de Brigitte Pastramă, pe contul personal de Facebook. Sursa foto:spynews.ro

Ce spune Raluca Podea, după atacul lansat de Brigitte la adresa sa

Reacția fostei iubite a lui Florin Pastramă, nu a întârziat să apară, Raluca Podea declarând într-un interviu acordat recent că l-a uitat definitiv pe fostul om de afaceri, însă nu o va ierta niciodată pe Brigitte, văzută drept principala responsabilă pentru faptul că relația sa a luat sfârșit.

Am avut o perioadă stresată, n-am răspuns la telefon. Am preferat să stau singură. El i-a transmis și mamei mele un mesaj în care i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut pentru el familia mea. Nu cred că a fost ironic, poate că așa a simțit. Se apropie nunta, sunt alte chestii la mijloc care nu mă interesează. Mi se pare penibil, tu ca bărbat, tu ca om să trimiți invitații familiei mele, prietenei mele. Atât timp cât faci lucrul acesta nu mai ești în barem. Pentru mine el a murit.Nu am căutat-o pe Brigitte. Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu furi bărbații altor femei” , a spus frumoasa blondină.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×