Florin Pastramă, mesaj surprinzător pentru Raluca Podea: “Îi mulțumesc”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
19/06/2019, 21:19
Florin Pastramă, mesaj surprinzător pentru Raluca Podea: “Îi mulțumesc”
Florin Pastramă, mesaj pentru fosta iubită, Raluca Podea. Sursa foto:spynews.ro

Au trecut deja câteva săptămâni de la căsătoria cu Brigitte Sfăt, dar Florin Pastramă pare a fi cu gândul tot la fosta iubită, Raluca Podea. Mai mult decât atât, chiar dacă cei doi nu s-au despărțit în condiții tocmai bune, cunoscutul om de afaceri face un pas important spre a îngropa securea războiului cu fosta parteneră de viaţă.

Ce mesaj îi transmite Florin Pastramă fostei sale iubite

Cel puțin așa reiese din mesajul transmis recent fostei sale iubite, pe care a abandonat-o în urmă cu ceva timp, deși îi promisese că o va duce în fața altarului. Deși separarea s-a produs cu mare scandal, iată că acum Pastramă pare dispus să facă pace cu Raluca Podea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vreau să-i mulţumesc Ralucăi Podea pentru viaţa pe care am avut-o. Dar nu era normal să vină să spună anumite lucruri. Pe mine nu m-a căutat, am înţeles că a căutat-o pe Brigitte” , a declarat Florin Pastramă , conform cancan.ro. 

Florin Pastramă, alături de fosta iubită, Raluca Podea
Florin Pastramă, alături de fosta iubită, Raluca Podea

Reacția dură a Ralucăi Podea, după scenele intime dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt

Ruptura definitivă dintre Florin Pastramă și Raluca Podea s-a produs odată cu show-ul Ferma, la care omul de afaceri a participat, alături de Brigitte Sfăt. La vederea scenelor pline de tandrețe dintre iubitul său și fosta soție a lui Ilie Năstase, frumoasa blondă a decis să pună punct relației având inclusiv o reacție extrem de dură.

Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat” , spunea Raluca, într-un interviu acordat la vremea respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×