Ce spune Brigitte Sfăt despre nunta cu Florin Pastramă. Pe cine vrea să pună domnișoară de onoare

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/05/2019, 18:14
Ce spune Brigitte Sfăt despre nunta cu Florin Pastramă. Pe cine vrea să pună domnișoară de onoare GALERIE FOTO
Ce spune Brigitte Sfăt despre nunta cu Florin Pastramă

Controversatul cuplu format în emisiunea ”Ferma” de la Pro TV și-a păstrat iubirea și dincolo de micile ecrane. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de fotoreporteri într-un club exclusivist din Capitală, arătându-și dragostea unul față de celălalt și chiar respectul, bruneta primind mesaje pe telefonul mobil și arătându-i proaspătului său partener ce a primit.

Ce spune Brigitte Sfăt despre nunta cu Florin Pastramă. Bruneta o vrea pe Otniela ca domnișoară de onoare

Brigitte, proaspăt eliminată din ”Fermă”, sosită în București de ceva vreme, căci emisiunea are parte de un anumit decalaj, declară că în proporție de 50% nu știe ce se va întâmpla cu relația lor. Afacerista, care părea topită după Pastramă, spune acum că există semne de întrebare, însă așteaptă cu nerăbdare momentul în care el va ieși din emisiune, pentru a putea vedea clar ce se întâmplă între ei. Cu mai multe amănunte calde a venit bruneta în vloggul lui Jorge, fost concurent al ”Fermei”.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit, în cadrul filmulețului, că nu o vrea sub nicio formă pe Otniela prezentă la nunta ei cu Florin Pastramă, în cazul în care va exista. Ulterior, vedeta s-a răzgândit și a hotărât că nu ar fi o idee rea ca frumoasa blondină și, totodată, rivala sa din show să fie nu numai prezentă, ci să ocupe și un rol important, cel de domnișoară de onoare. Cât despre cum îl vede pe cel care i-a fost alături în creierii munților, Brigitte a declarat, pentru click.ro, că este ”cel mai frumos suflet”.

Ce spune Brigitte Sfăt despre nunta cu Florin Pastramă. Pe cine vrea să pună domnișoară de onoare
Otniela Sandu alături de Florin Pastramă

”Florin e cel mai frumos suflet care a reușit să mă facă să mă deschid”

Florin e în primul rând cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atat încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că alaturi de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul”, a declarat bruneta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×