Florin Pastramă, dezvăluire inedită despre relaţia cu Brigitte Sfăt: “Acum îl înţeleg şi pe Ilie…

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 19:17
Florin Pastramă, dezvăluire inedită despre relaţia cu Brigitte Sfăt: “Acum îl înţeleg şi pe Ilie…
Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au vorbit despre relația lor. Sursa foto:viva.ro

După ce s-au căsătorit civil, în urmă cu doar câteva săptămâni, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru marea petrecere de nuntă. Până atunci însă, alegerea verighetelor le dă serioase bătăi de cap, din pricina brunetei, astfel că fericitul cuplu a pornit, pentru a patra oară, în căutarea modelului perfect, prilej cu care omul de afaceri a oferit o reacție savuroasă.

Brigitte Sfăt nu se poate hotărî în privința verighetelor

Este a patra oară. Am deja trei modele de verighete pe care le-am ales pe care normal că… nu mai pot să le aleg” ,a  declarat Brigitte Sfăt, după alte circa 30 de minute de probat. Chiar dacă fosta soție a lui Ilie Năstase pare să fi făcut, în sfârșit, alegerea potrivită, Florin Pastramă nu a ratat ocazia unei reacții în stilul caracterisitic, făcând referire inclusiv la fostul mare tenismen român.

Acum înţeleg ce înseamnă să fii cu Brigitte. Acum îl înţeleg şi pe Ilie… cât de mult te-a iubit. Ea e regina banilor” , i-a transmis cunoscutul om de afaceri soției sale. Pusă în fața faptului împlinit, Brigitte a recunoscut că soțul îi face toate poftele, însă ține neapărat să aibă ultimul cuvânt.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt și-au ales verighetele. Sursa foto:spynews.ro
Florin Pastramă și Brigitte Sfăt și-au ales verighetele. Sursa foto:spynews.ro

Raluca Podea nu l-a uitat pe Florin Pastramă

În ciuda faptului că și-a găsit  fericirea în brațele altui bărbat, Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, nu ezită să arunce cu ironii la adresa omului de faceri. Ba mai mult, vedeta a avut și un mesaj tranșant pentru Brigitte Sfăt.

Va vedea și Brigitte ce vrea el de la ea. Pe mine, sunt convinsă, m-a iubit, chiar dacă a profitat. Dar de ea va profita din greu. Credeți că degeaba nu îl lasă să plece de acasă singur nicio secundă? Cred că îi este frică să nu mă sune pe mine, dar e treaba lor acum” , a spus Raluca Podea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×