Brigitte şi Florin Pastramă s-au certat la două săptămâni de la nuntă! Ce au făcut, în faţa tuturor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/06/2019, 18:22
Brigitte şi Florin Pastramă s-au certat la două săptămâni de la nuntă! Ce au făcut, în faţa tuturor
Brigitte și Florin Pastramă, primele tensiuni după nuntă

Au apărut primele tensiuni între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, după numai două săptămâni de la nuntă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, difuzată pe Pro TV, iar relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă, pe parcursul concursului. Atât de serioasă încât amorezii au hotărât să își unească destinele.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, prima ceartă de după nuntă

Deși abia au trecut câteva zile de la momentul în care și-au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, iată că avem parte de unele scântei în sânul fericitului cuplu. Brigitte  Năstase a pus deja piciorul în prag și arată clar cine este „cocoșul” în familie. Cel puțin așa reiese din cele mai recente imagini, surprinse de Cancan.ro.

Cei doi îndrăgostiți se aflau împreună la cumpărături într-un centru comercial din Capitală, iar pe imagini se poate observa cum Brigitte se poartă într-un mod extrem de autoritar cu soțul său, dându-i ordine, ba chiar l-a și mustrat pentru că nu respecta indicațiile primite.

Florin Pastramă și Brigitte Sfă s-au căsătorit. Sursa foto:Evz
Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au căsătorit. Sursa foto:Evz

Brigitte face „instrucție” cu Pastramă

Nu mai încape  îndoială că Brigitte știe cum să procedeze pentru a-și convinge soțul să-i facă pe plac. Cu chipul supărat, aceasta l-a „certat” pe Florin Pastramă, până când omul de afaceri nu a mai avut încotro și a cumpărat toate obiectele vestimentare pe care bruneta și le dorea.

Chiar dacă și-a găsit la rândul său fericirea în brațele altui bărbat, Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, nu ezită să arunce cu ironii la adresa acestuia. Ba mai mult, vedeta a avut un mesaj și pentru Brigitte Sfăt.

Va vedea și Brigitte ce vrea el de la ea. Pe mine, sunt convinsă, m-a iubit, chiar dacă a profitat. Dar de ea va profita din greu. Credeți că degeaba nu îl lasă să plece de acasă singur nicio secundă? Cred că îi este frică să nu mă sune pe mine, dar e treaba lor acum” , a spus Raluca Podea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×