Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se căsătoresc! Pe cine au ales naşi de nuntă

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/05/2019, 15:58
Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se căsătoresc! Pe cine au ales naşi de nuntă GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se pregătesc de căsătorie. Sursa foto: Instagram

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se pregătesc de căsătorie. Se pare că relația dintre cei doi este mult mai serioasă decât credeau cârcotașii. Cei doi foști concurenți de la Ferma vedetelor (PRO TV) nu au stat mult pe gânduri după ce s-au întors la casa lor, în Capitală, și au ales deja și cine le vor fi nași de nuntă.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt sunt gata de căsătorie

Primul pas l-au făcut deja ieri, la ora 11, când au ajuns să depună actele pentru starea civilă la Primăria Voluntari. Cei doi sunt foarte hotărâți să își întemeieze o familie, intenție pe care a exprimat-o prima oară Brigitte imediat după ieșirea din concursul difuzat marți, miercuri și joi de către PRO TV.

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a gândit ca primul pe lista de nași să fie cântărețul Jorge, cu care s-a înțeles foarte bine când împărțeau împreună Ferma de la PRO.  „M-am gândit să te pun pe tine. Tu ne-ai ursit. Dar tu vei fi primul pe listă la naşi că tu ai fost un fel de Nistradamus”, i-a spus Brigitte lui Jorge, scrie libertatea.ro.

Brigitte și Florin s-au cunoscut la Ferma. Sursa foto: PRO TV

Bruneta spune că Florin e omul perfect pentru ea

Bruneta îl descrie pe Florin Pastramă ca fiind un om cu un suflet mare, aceasta fiind principala calitate de care a fost atrasă de la bun început. Brigitte a mai mărturisit că este convinsă că Florin este atras atât de lucrurile ei bune, cât și de defectele sale. Timișoreanca este în al nouălea cer și spune că în sfârșit a găsit un bărbat așa cum visa.

„Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute.

El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul”, a mai spus vedeta pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×