Scandal între Bianca Pop de la Insula iubirii și Cristina ICH: “Prostia nu are limite”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
23/06/2019, 09:51
Scandal între Bianca Pop de la Insula iubirii și Cristina ICH: “Prostia nu are limite” GALERIE FOTO
Cristina ICH a intrat într-un conflict cu Bianca Pop. Sursa foto - Instagram

Scandal uriaș între Bianca Pop de la Insula iubirii și Cristina ICH, iubita lui Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al României. Astfel, totul a plecat după ce Bianca Pop a declarat că dacă nu are cel puțin 1000 de euro în geantă preferă nici să nu iasă din casă. În mod evident, reacțiile nu au întârziat să apară. Mai mulți internauți au râs de Pop și printre ei s-a aflat și Cristina Ich.

Scandal între Bianca Pop de la Insula iubirii și Cristina ICH

Aceasta a încercat să o facă să înțeleagă pe Bianca Pop că afirmațiile ei nu trebuie percepute ca pe o laudă, ba chiar oamenii nu fac altceva decât să râdă pe seama ei. A fost momentul în care a izbucnit conflictul, unul pe care Ich nu a vrut să-l continue. Aceasta a precizat că vrea să rămână o femeie cu coloană vertebrală și să-i pese de lucrurile cu adevărat importante,

”De vreo câteva săptămâni a apărut duduia care nu iese din casă fără 1.000 de euro. Știm cu toții, uneori, prostia nu are limite, dar să te amuzi de un personaj lipsit de educație, să te folosești de neuronii inexistenți, nu cumva voi aveți o problemă? Cum poți să faci moșto de un om care nici nu realizează asta. Să știi că eu nu râd de tine. Și nu ești vinovată, deși s-ar putea să mă urăști pentru moment”, este mesajul transmis de Cristina  Ich.

Scandal între Bianca Pop de la Insula iubirii și Cristina ICH. Cristina ICH
Schimbul de mesaje între cele două vedete. Sursa foto – instagram

Alex Pițurcă și Cristina ICH, relație cu năbădăi

În replică, Bianca Pop s-a rezumat să precizeze. ”Eu râd de tine fără să știi. Am și motive, dar mă abțin. Să fii iubită, Cristina Ich”. Iubita lui Alex Pițurcă nu a mai comentat nimic. Deși s-a împăcat de curând cu fiul lui Victor Pițurcă, aceasta a mărturisit că nu are de gând să se mărite prea curând. Cu toate acestea, tânăra a transmis că se simte foarte fericită lângă omul pe care îl iubește, iar acest lucru îi este suficient.

În trecut, Cristina ICH, a fost surprinsă sărutându-și fostul iubit, dar în cele din urmă, Alex Pițurcă a trecut peste și a iertat-o pe cea supranumită Regina Instagramului pentru pozele pe care le postează pe rețelele de socializare

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×