Alex Piţurcă şi Cristina ICH, vacanţă de lux! Destinaţie de vis pentru îndrăgostiţi

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/06/2019, 11:54
Alex Piţurcă şi Cristina ICH, vacanţă de lux! Destinaţie de vis pentru îndrăgostiţi GALERIE FOTO

Alex Piţurcă şi Cristina ICH au vrut să înceapă în forţă vara şi au plecat într-o super vacanţă de lux! Astfel, cei doi au ales să își petrească mai multe zile, undeva, departe de țară. Și pentru că Grecia reprezintă o destinațiie de top pentru români, Alex și Cristina au optat pentru una dintre cele mai exclusiviste stațiuni. Aceștia se află în Mykonos, o insulă recunoscută pentru frumusețea ei.

Alex Piţurcă şi Cristina ICH, vacanţă de lux!

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au ales să meargă în această primă vacanță alături de gașca de prieteni. Pentru că tânăra este extrem de activă pe rețelele de socializare nu a scăpat prilejul și a postat mai multe imagini senzaționale de la mare, acolo unde își conturează primul bronz al verii. Imaginile arată clar cum Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au distrat pe cinste.

Au luat parte la super petreceri, au savurat bucătăria grecească, una dintre cele mai sănătoase și s-au bucurat de muzică, ritmurile locale fiind la înălțime. De remarcat că între cei doi au existat tensiuni serioase la începutul anului. Presa a relatat pe larg despre infidelitatea tinerei. Deși cei doi aveau planuri de măritiș, Cristina Ich a fost surprinsă în timp ce se săruta cu fostul ei iubit.

Probleme în cuplu la începutul anului

Ca scena să fie perfectă, cei doi se aflau și în fața scării blocului unde acesta locuia. Conform presei, Cristina și tânărul au urcat apoi în apartmanetul bărbatului, unde au stat preț de o oră. Nu a trecut mult până când Alex Pițurcă a aflat de isprava logodnicei și a anunțat că nu se mai poate pune problema unei relații. Cu toate acestea, la scurt timp, cei doi au fost văzuți împreună într-un club de fițe din București, semn că între ei a fost reluată povestea de dragoste.

„Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu. Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, a declarat Cristina Ich.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×