Dovada că Alex Pițurcă și Cristina Ich sunt împreună: “E greu să-i rezişti”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 18:52
Dovada că Alex Pițurcă și Cristina Ich sunt împreună: “E greu să-i rezişti” GALERIE FOTO
Cristina Ich și ALex Pițurcă sunt din nou împreună! Iată dovada

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au împăcat! Angelina Jolie de România, așa cum a fost cunoscută la prima apariție din spațiul monden, a postat câteva fotografii în care își exprima dragostea față de acesta, dar și un mesaj emoționant. Din păcate, relația lor de nici o lună de zile, s-a rupt din cauza faptului că Ich a fugit direct în brațele fostului iubit, după ce auzise că acesta a pățit ceva. Nefericirea a făcut ca tocmai în momentul acela să fie surprinsă de paparazzi.

Alex Pițurcă și Cristina Ich, din nou împreună!

Se pare că Alex Pițurcă și Cristina Ich reprezintă cel mai nou cuplu care își trăiește dragostea cu năbădăi din spațiul public. Cei doi s-au împăcat după ce frumoasa Ich a fost prinsă de paparazzi în timp ce îl săruta cu patos pe fostul amorez. Jolie de România a explicat situația pe rețelele de socializare. Aceasta și-a asumat și a spus că nu are nicio obligație față de nimeni. Din fericire pentru aceasta, suferința nu a durat mult, cei doi neputând să stea departe unu de celălalt prea mult timp. „Este greu să-i rezişti unui băiat rău care este un om bun”, a fost mesajul Cristinei Ich despre Alex Pițurcă.

 Cristina Ich, declarații de dragoste pentru Pițurcă Jr. Cei doi sunt din nou împreună
Cristina Ich, declarații de dragoste pentru Pițurcă Jr. Cei doi sunt din nou împreună

Cristina Ich, îndrăgostită până peste cap de Pițurcă Jr. : „Ce să fac? Îl iubesc”

Deși ambii au ieșit să declare dezamăgirea și supărarea, acum, sunt din nou împreună. Cristina Ich l-a împăcat pe Pițurcă Jr. și l-a făcut din nou să o iubească nebunește, potrivit fotografiilor din mediul online postate în ultimele zile.  „Dacă a apărut ce a apărut, mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! S fie sănătoasă! Atâta tot…”, a spus Alex Pițurcă imediat după ce paparazzi au prins-o pe Ich la fostul iubit. Se pre că dragostea e mare, așa că a fost triumfătoare în privința lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×