Ce a făcut Cristina Ich într-un spital din Capitală, după ce Piți Jr. s-a afișat cu o blondă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 13:26
Ce a făcut Cristina Ich într-un spital din Capitală, după ce Piți Jr. s-a afișat cu o blondă GALERIE FOTO
Cristina Ich, de urgență la spital, în timp ce Piți ieșea cu o blondă!

Cristina Ich, de urgență la spital! Totul se petrecea în timpul în care Pițurcă Jr. ieșea cu o blondă focoasă. Din păcate, frumoasa moldoveancă a făcut o vizită de urgență la spital în dimineața zilei de sâmbătă.

Potrivit unor surse apropiate de vedetă, Cristina Ich a mers la spital pentru a-i fi alături verișoarei ei, care a suferit o intervenție chirurgicală. Chiar de la primele ore ale dimineții, a stat lângă ea și i-a oferit suportul psihic necesar.

Cristina Ich, de urgență la spital, pentru a-și sprijini verișoara!

Cristina Ich a trebuit să facă o vizită la spital din cauza unei probleme medicale ale verișoarei sale. Este bine cunoscut faptul că Prințesa Instagramului are o relație extrem de strânsă cu familia, astfel că le este alături rudelor sale cu fiecare ocazie. Din păcate, frumoasa Ich trece printr-o perioadă mai puțin bună, pentru că tocmai a încheiat o relație tumultoasă cu Alex Pițurcă. Mulți au criticat-o pentru că a dat fuga la fostul iubit, Luca, dar aceasta și-a asumat și a declarat pe o rețea de socializare că nu are pentru ce să explice comportamentul sau faptele sale pentru că nu are nicio obligație față de nimeni.

Cristina Ich, de urgență la spital, pentru a-i fi alături verișoarei sale!
Cristina Ich, de urgență la spital, pentru a-i fi alături verișoarei sale!

„Toţi mă întrebaţi dacă sunt supărată. Nu sunt supărată, dar nici nu sar în sus de fericire. Ce aţi vrea? Să mă hlizesc, să fac un dans? Eu nu sunt obişnuită cu aşa ceva şi o să-mi ia un timp, un timp cred că mai lung. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură. Și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzii”, a explicat Cristina Ich situația.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×